Hoe word je fit, rijk en slim?

We zouden hier ongetwijfeld een antwoord uit de mouw kunnen schudden, maar we laten het liever aan een specialist over. Want de eerste 2 zijn op ons al zeker niet van toepassing. Tim Ferriss daarentegen weet er alles over, althans de auteur heeft er al meerdere boeken over geschreven.

Neem je leven in handen

Met zijn zelfhulpboeken zet de succesvolle ondernemer je alvast aardig op weg, al moet je natuurlijk wel zelf je leven in handen nemen. Eerder schreef de jongeman al het boek ‘The 4 Hour Workweek’ wat in een mum van tijd tot een bestseller uitgroeide. Wij doen het alvast verkeerd, want op 4 uur tijd krijgen we echt niet veel stukjes geschreven…

Waar in zijn eerste boek zoveel mogelijk roebels in zo weinig mogelijk tijd verdienen centraal stond, kijk vriend Tim nu wat verder. Zo betrekt hij er nu ook fitheid en sociale contacten bij, omdat geld alleen blijkbaar niet gelukkig maakt. Fit, rijk en slim geeft je dan ook de handvaten om zaken aan te pakken en meer uit het leven te halen. Wij laten het alvast rondslingeren op onze redactie, je weet nooit…
Heel wat beroemdheden komen aan het woord en wijsheden worden gedeeld. Of je er in gelooft of niet, dat laten we aan jou over. Wij weten alvast dat Tim hier op een vrij eenvoudige wijze weer een stuk rijker van zal worden. Chapeau!

Het boek is uitgegeven bij Lannoo en kan daar ook voor € 24,99 gekocht worden. Misschien wel de beste investering die je ooit gedaan hebt!
 

You May Also Like

Wij kunnen niet wachten op Narcos 3…Hier de officiële Trailer!

Een van onze grote Netflix-favorieten op onze redactie komt met seizoen 3, Narcos. Voor ...

En de prijs voor knapste steracteur, sterartiest gaat naar: Tinne Oltmans!

Vandaag kan je op Eén kijken naar de eerste aflevering van het vierde seizoen ...

Hosting door Fraai