Herbeleef de topjaren van topmodel Claudia Schiffer!

Wie kent er Claudia Schiffer nog? In de jaren ’90 was zij hét bekendste, mooiste, meest gevraagde en vooral best verdienende topmodel ter wereld. Dat de Duitse schone er op haar 47e nog steeds verrukkelijk uitziet is maar een statement. Doch is de bescheiden knapperd er wel van overtuigd dat ze met haar looks en bescheiden houding er deze dagen nooit had geraakt…wij weten wel beter.

“I’m quite a shy, private person”, zegt ze tegen de New York Post. Om die reden zou ze het niet redden tussen de modellen van deze tijd. “The new generation, nowadays, they don’t have a filter — they can just share and share anything at any moment, and I find it quite hard to share more than just certain things,” voegt ze er nog aan toe. “So if I had to do that in the ’90s, I think I would have failed!”

Straffe uitspraken van de 180cm grote ravissante meid met getuite lippen die smachten om gekust te worden. Samen met uitgever Rizzoli brengt knappe Claudia haar beste foto’s uit haar loopbaan als topmodel uit en in een waanzinnig fotoboek samengebundeld. Het eindresultaat mag er dan ook wel zijn. Daar kunnen de vele would-be Insta-geen-vet-gram-modellen die zich een weg naar de top flashen nog veel van leren…Credits: Rizzoli
Bron: FHM

You May Also Like

Black Tape Bikini's is de zomertrend tijdens Miami Swim Week

Bij plakkerig weer hoort een plakkerige outfit Het was afgelopen week Miami Swim Week ...

Whatmatters gaat op Instagram-reis en neemt mee…Annelies Törös

Whatmatters gaat op Instagram-reis en neemt mee…Annelies Törös, fototoestel. Whatmatters gaat op Instagram-reis en ...

Angels Doutzen & Taylor doen temperatuur op deze winterse dag stijgen!

Het is december en dan tellen we met zijn allen rustig af naar kerstavond ...

Hosting door Fraai