Heerlijke assist van Ronaldo aan James…Helga Lovekaty

Scoren en laten scoren. We hebben het hier vandaag over misschien wel de beste voetballer ter wereld, Cristiano Ronaldo. Het liefst scoort Cristiano zelf maar af en toe gunt hij zijn ploegmaats ook iets. En misschien is deze assist wel één van de meest opvallende uit zijn carrière…
https://www.instagram.com/p/BZjJCy2lagb/?taken-by=helga_model
Cristiano was op stap met James Rodriguez (even uitgeleend aan Bayern München). James, net gescheiden van Daniele Ospina, een professionele volleybalspeelster en de zus van David Ospina, doelman van Arsenal en de Colombiaanse nationale ploeg, kon wel een verzetje gebruiken na een breed uitgesmeerde vechtscheiding. Ze kwamen het Russisch model Helga Lovekaty tegen en Cristiano, die deze hinde uit Sint-Petersburg kende, gooide een perfecte voorzet. James, ook niet de slechtste kopper, kopte het aangenomen cadeautje dan ook binnen en liet het bed…euh net trillen.
https://www.instagram.com/p/BYOC77Slgof/?taken-by=helga_model
Helga Lovekaty is een fenomeen op Instagram. Ze out er zich als fitnessmodel, sportambassadrice en dierenliefhebster. Met haar 4 miljoen volgers werd ze snel opgepikt door het pikantere Mavrin Models, bekend om hun zeer suggestieve fotoshoots. Wij begrijpen James wel. Cristiano iets minder…normaal maakt hij zijn kansen zelf af. Of wordt hij toch een echte trouwe familieman?

Aladdin was one of my favorite cartoons in my childhood. Now it's Megamind. Do you watch cartoons?

A post shared by Helga Lovekaty (@helga_model) on

`Cover: Twitter ESPN

You May Also Like

Finaliste Miss Ocean Couture: Loore Van Opstal

Zaterdag 15 juli is het zover. Dan weten we wie op Bao Beach in ...

Tanja Dexters en Vlaams Pareltje zetten De Kempen in vuur en vlam!

Girls just wanna have fun! Wat is de heetste spot in België? Sowieso De ...

Hosting door Fraai