Geniale Eminem basht Donald Trump!

Als je op één iemand kan rekenen om via muziek, en dan rap om preciezer te zijn, kritiek te uiten op de politiek van een Amerikaanse president, dan is het ‘Slim Shady’ Eminem wel. De blanke zwarte uit Detroit is niet aan zijn proefstuk toe en legde in het verleden al wel meer presidenten over de knie. Nu de huidige president, Donald Trump, ook niet altijd de beste moves heeft, is hij uiteraard een makkelijk nieuw slachtoffer.

Het was lange tijd stil rond Marshall Bruce Matters. Tot afgelopen week dus. Plots was daar Eminem, die een cypher deed voor de BET Awards. Waar die cypher over ging? Twee keer raden… . (Melania is niet het juiste antwoord!)


 

You May Also Like

Daarom wint België het WK Voetbal in Rusland!

Simulaties liegen niet! Het YouTube-fenomeen GoldenFM heeft het WK voetbal in Rusland honderd keer ...

Verrassing van formaat? Friends The Movie 2018!

Een kleine 15 jaar geleden werden ze voor het laatst allemaal samen gezien. Sindsdien ...

Whatmatters Travel-tip: Southampton – NYC met Titanic II

I’m the King of the World! Heb je je altijd al ‘Jack Dawson’ (Leonardo DiCaprio) ...

Hosting door Fraai