Gelekt! Eerste foto's concept BMW X7

Het had nog even geheim moeten blijven maar de eerste foto’s van de BMW X7 Concept zijn gelekt. Met in het vooruitzicht 40 nieuwe modellen op twee jaar, kunnen er dan wel eens wat slordigheden voordoen op de dienst communicatie bij het prestigemerk uit München. De nieuwe BMW X7 moet een soort über-SUV worden, maar of wij fan zijn van zijn uiterlijk, kunnen we nog niet geheel bevestigen.

Contrasterende lijnen, verschillende kleuren, redelijk bombastisch…het is ook voor ons wennen. Ook werd er wat afgekeken van andere premium merken als Porsche en Audi. De verbindende lijn tussen de achterlichten bijvoorbeeld zien we tegenwoordig bij wel meer wagens, waardoor ze hun eigen identiteit allemaal lijken te verliezen. Het grootste probleem is het aangezicht. Niemand loopt graag rond met een joekel van een neus en laat dit nu net een uiterlijk kenmerk zijn van deze X7.

Is er dan niets goed? Toch wel! Het interieur van de nieuwe BMW X7 is erg knap. De volledig digitale klokken lopen bijna naadloos over in het infotainmentscherm boven de middenconsole. Die middenconsole is clean waarbij ook de patserige automaat in positieve zin opvalt.

Wat er onder de motorkap schuilt, is voor ons nog een duister geheim. Maar of dit lang een geheim zal blijven, betwijfelen we! In ieder geval komen we er later zeker nog eens op terug.

You May Also Like

Must do Lapland: Slapen in Game of Thrones-ijshotel.

Eerder deze week brachten we al redelijk slecht nieuws met de aankondiging dat de ...

Scoren op Tinder? Zet dan dit in je bio!

Een garantie op een nieuw lief (of gewoon seks natuurlijk) Want laten we een ...

10 + 1 redenen waarom Emily Ratajkowski het heetste konijn op aarde is! (NSFW)

Soms zeggen beelden veel meer dan woorden…Laten we bij deze gewoon even zwijgen, genieten ...

Hosting door Fraai