Eveline Luts, een knappe commerciële voltreffer!

Voor zij die het nog niet hebben opgemerkt. De diesel is afgelopen week geklommen naar een recordhoogte en is zowaar op hetzelfde punt als de benzine gekomen. De overheid moet inkomsten genereren en denk dit te halen bij de vervuilende dieselrijders. Ons standpunt gaan we niet verkondigen maar waar de hybride Porsches of elektrische en erg dure wagens zich onder de zelfstandigen gewoon terugbetalen wegens (bijna) volledig aftrekbaar zit er misschien een hiaat in het systeem. Toch, no offence aan de zelfstandigen…we zijn het zelf ook en dan kunnen we er maar voor zorgen dat ook wij binnenkort in plaats van een BMW en Volvo een volledig aftrekbare Tesla of hybride Porsche rondhosen, nietwaar? Tijd dus om ons kindje Whatmatters wat commercieel uit te bouwen en een knappe verschijning voor ons op pad te sturen om advertenties op onze bruisende site met meer dan 70 000 lezers per maand te gaan verkopen! Maak kennis met Eveline, en zelfstandige lezers onder ons die hun bedrijf in de kijker willen zetten, maak met haar een afspraak om de mogelijkheden te bekijken!


Dag knap ding, stel je eens kort voor?
Mijn naam is Eveline, 28 jaar en mama van een prachtig prinsesje van bijna 2. Los van het fulltime “mama zijn”, ben ik actief in de modellenwereld.
Hoe is het allemaal begonnen als model?
Goh, een beetje gelijk elk model denk ik. Elk meisje vindt het leuk een mooie foto te bezitten. Ik bekijk het als een ‘uit de hand gelopen’ hobby.

Kevin, dat kennen we, niet? Wat is tot nu toe je hoogtepunt?
Onlangs werd ik geshoot door Alex Manfredini, een topfotograaf uit Miami, die onder andere ook Shakira en Khloé Kardashian shootte.
Dat is alvast een mooi hoogtepunt! Wat is de tofste reactie die je tot nu toe gekregen hebt?
Ik krijg vaak de reactie dat ik ‘the ass van Kim Kardashian’ heb. Dit bezie ik wel als compliment.

Onze ogen dwalen even af…back to business…je zal ook het team van Whatmatters versterken en ons advertising gaan verkopen, hoe zie jij dit?
Als een perfecte combinatie. Mits Whatmatters uitgegroeid is tot een begrip in de mannenwereld zullen mijn vrouwelijke charmes goed van pas komen. De advertentie- en mediawereld heeft me altijd gelegen, alsook de verkoop ervan. Ik zal mijn mannetje wel kunnen staan.

Wij hopen het! Uiteraard doen we nu een fictief sollicitatiegesprek en vragen we je naar jouw persoonlijke eigenschappen?
Ik kan mezelf omschrijven als een heel vlot en spontaan iemand. Creatief en zeer ambitieus. Goed van hart en toch dat nodige duistere kantje.
Aangenomen! Je hebt ook nog andere plannen?
Dat klopt. Momenteel ben ik volop bezig met de opstart van mijn eigen eroboetiek. Dit hoofdzakelijk gericht naar vrouwen. Het staat nog in zijn startschoenen maar we gaan snel.

Hoe ben je daarop gekomen?
Ze zeggen vaak: je moet doen wat je graag doet. Wel, ik ga seks verkopen. Wat ik vaststel is dat voor voor vrouwen de drempel tot een seksshop nog steeds hoog is. Van toeterende auto’s op straat tot geile blikken binnenin. Mijn bedoeling is deze dames op een professionele manier te ontvangen en te begeleiden in hun zoektocht naar sexy/uitdagende/gewaagde kleding, lingerie en seksspeeltjes,…dit in een zeer vrouwvriendelijk kader.
Volgens ons is daar wel een markt voor! Succes in ieder geval, wij sturen onze vriendinnen op de officiële opening. Zijn er zo nog mensen waarmee je graag eens zou willen mee samenwerken?
Wel ik ga beginnen bij jullie, Jens en Kevin. Ik kijk heel erg uit naar onze samenwerking. Daarnaast zou ik het een eer vinden om eens samen te werken met Dennis Black Magic. Achter de schermen welliswaar, waar ik de styling verzorg van de pornoactrices.

Je zit echt in de mannenwereld! Is er dan ook plaats voor een man in je leven?
Ik heb voor de moment geen vriend.
Dan volgt onherroepelijk de vraag…wat moet een man doen om jou te verleiden en te behagen?
Ik ben vrij oldscool. Ik geef de voorkeur aan een spontane ontmoeting en geloof raar maar waar nog steeds in liefde op het eerste gezicht.

Waar kan dat ‘liefde op eerste zicht’ dan ook gebeuren? Ofwel, waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn jouw favoriete plekjes?
Het stappen is een beetje passée. Gezellig iets eten of drinken doe ik uiteraard graag. Hier geef ik steeds de voorkeur aan nieuwe gezellige adresjes in een leuk concept.
Heb je ook een favoriete zonde?
Mijn favoriete zonde? Ik ga daar heel subtiel op antwoorden: voor jullie een vraag, voor mij een weet.

We komen ze nog wel te weten, jij kent onze redacteurs nog niet! Soit, een laatste vraagje…jouw ambities?
Slagen. Slagen als mama. Slagen als een succesvol zakenvrouw.
Dat moet lukken! Voor we afsluiten en voor je definitief aangenomen bent moet je nog wel eerst 5 vluggertjes doen!


Size Does / Doesn’t matter?
Size does
Seksspeeltjes / Uitdagende pakjes?
De combinatie
Het mooiste aan mezelf vind ik…Mijn ogen
Ik word helemaal wild van…Macht
Dit is voor mij het allerbeste standje…Me-on-top of doggy’s

Shake hands en welkom aan boord! Succes met alles wat je onderneemt en wij blijven het van kortbij volgen! Volgen? Ja, dat kunnen jullie ook. Facebook of Instagram! Doen!


 

You May Also Like

Mikky Kiemeney, WAG en rots achter Ajax-vedette Frenkie de Jong

Een WAG op Champions League-niveau Hebben jullie ook zo genoten van de halve finale tussen ...

Sexy Annelies Törös op bed is beste slaapmutsje dat je kan vinden

Wat een knapperd toch… Honderden, wat zeggen we, duizenden zouden er maar al te ...

Van Alexis Ren worden wij Zen!

Als er iets is waar uw redacteur rustig van wordt, is het van het ...

Hosting door Fraai