Doutzen Kroes deelt met ons heerlijke lingeriecampagne Hunkemöller

Het is al lang geen geheim meer…als we één vrouw onze ultieme crush mogen noemen, dan is het Doutzen Kroes wel.  Het voormalig Victoria’s Secret model is dan ook de referentie onder de huidige generatie topmodellen. Je kan haar vinden op Tomorrowland, waar ze niet te beroerd is om tussen het volk haar dansbenen te strekken, je kan haar vinden tijdens een gezonde lunch met haar zus Rens (die wij ook al kennen!) of je kan ze vinden in onze mailbox…waar we volgend bericht mochten ontvangen…

“Hey Jens, ik wilde je graag laten weten dat wij volgende week in de nacht van 26 op 27 oktober mijn lingerie collectie lanceren. Hier horen uiteraard weer prachtige campagnebeelden bij welke ik indien gewenst graag met je zou delen. Ik hoor graag of jullie hiervoor een plekje hebben!”

Euh…plekje? zeg maar een hele site! En mannen, als jullie nog kerscadeautjes zoeken voor jullie lief, de collectie is verkrijgbaar bij Hunkemöller en die koop je gewoon lekker HIER!Credits: Doutzen Stories/Hunkemöller
 

You May Also Like

GIRL NEXT DOOR: JONI BEYERS

Whatmatters zou Whatmatters niet zijn als wij ook eens geen toffe, interessante en schone ...

Eindelijk…prijs Polestar 2 is gekend

Legt hij het vuur aan de schenen van de Tesla Model 3? Juni 2020, ...

The No Bra Club is de club waar jij lid van wil worden

De zomerse temperaturen eisen zijn tol Terwijl wij vandaag gelijk een zot naar Kortrijk ...

Hosting door Fraai