Doutzen Kroes deelt met ons heerlijke lingeriecampagne Hunkemöller

Het is al lang geen geheim meer…als we één vrouw onze ultieme crush mogen noemen, dan is het Doutzen Kroes wel.  Het voormalig Victoria’s Secret model is dan ook de referentie onder de huidige generatie topmodellen. Je kan haar vinden op Tomorrowland, waar ze niet te beroerd is om tussen het volk haar dansbenen te strekken, je kan haar vinden tijdens een gezonde lunch met haar zus Rens (die wij ook al kennen!) of je kan ze vinden in onze mailbox…waar we volgend bericht mochten ontvangen…

“Hey Jens, ik wilde je graag laten weten dat wij volgende week in de nacht van 26 op 27 oktober mijn lingerie collectie lanceren. Hier horen uiteraard weer prachtige campagnebeelden bij welke ik indien gewenst graag met je zou delen. Ik hoor graag of jullie hiervoor een plekje hebben!”

Euh…plekje? zeg maar een hele site! En mannen, als jullie nog kerscadeautjes zoeken voor jullie lief, de collectie is verkrijgbaar bij Hunkemöller en die koop je gewoon lekker HIER!Credits: Doutzen Stories/Hunkemöller
 

You May Also Like

Knap ding Emily Ratajkowski showt eigen verrukkelijke badpakkenlijn

Regen, wind, koude…tijd om ons terug wat te verwarmen. En hoe kunnen we dat ...

Jennifer Aniston veilt naaktfoto voor het goede doel

Of hoe COVID-19 niet altijd slecht hoeft te zijn… Toegegeven, we kijken uit naar ...

Julianne Klaren is een hete stoeipoes!

‘Hey, blijf aan de schoolpoort staan…want ik kom eraan…’ Neen, we dissen geen oud ...

Hosting door Fraai