Dit is het nieuw lief van Justin Bieber!

Na een knipperlichtrelatie met zangeres Selena Gomez, wat gefoefel met onder andere Kourtney Kardashian, Sofia Richie en Hailey Baldwin heeft het tiener- en misschien wel twintiger-idool een nieuw lief.
https://www.instagram.com/p/BWg9oeijkpW/?taken-by=paola_paulin
Volgens Us Weekly is de zanger aan het daten met de 26-jarige actrice Paola Paulin. Bieber zou haar hebben ontmoet in de kerk, een plaatsje waar hij de laatste tijd wel meer gesignaleerd wordt. De damesheld heeft de actrice eind september ontmoet toen ze samen in de mis zaten en zou haar meteen hebben uitgevraagd. Als eerste date koos de ondertussen toch wel erg vrome Bieber een speciale plaats uit voor hun eerste date. Hij stond erop met haar, u raadt het nooit, naar de kerk te gaan. Of er ook gebiecht is, konden we niet achterhalen.
https://www.instagram.com/p/BV583XNDC8e/?taken-by=paola_paulin
Justin wilde volgens ingewijden Paola ook voorstellen aan de pastoor met wie hij de laatste tijd veel optrekt. Zou die pastoor ondertussen al weten dat Justin geen kindersterretje meer is? In tegenstelling tot mijnheer pastoor, zijn wij meer benieuwd naar Paola…en terecht!
https://www.instagram.com/p/BUi22RZjup6/?taken-by=paola_paulin
Credits: Instagram
 

You May Also Like

DKNY strikt Emily Ratajkowski voor heerlijke campagne

Eentje voor de stiekem meelezende dames onder ons. Want zeg nu zelf, mooie zondag-nietsdag-outfitjes ...

Wie gaat er mee op kamp met Marisa Papen?

We zijn nooit echt Scouts- of Chiro-jongens geweest. Het idee te moeten overnachten in ...

Bloedmooie Fitgirl Myrthe is een vat vol inspiratie

Wat een straffe dame is ons dat! In onze zoektocht naar mooie dames kwamen ...

Hosting door Fraai