Dit is het nieuw lief van Justin Bieber!

Na een knipperlichtrelatie met zangeres Selena Gomez, wat gefoefel met onder andere Kourtney Kardashian, Sofia Richie en Hailey Baldwin heeft het tiener- en misschien wel twintiger-idool een nieuw lief.
https://www.instagram.com/p/BWg9oeijkpW/?taken-by=paola_paulin
Volgens Us Weekly is de zanger aan het daten met de 26-jarige actrice Paola Paulin. Bieber zou haar hebben ontmoet in de kerk, een plaatsje waar hij de laatste tijd wel meer gesignaleerd wordt. De damesheld heeft de actrice eind september ontmoet toen ze samen in de mis zaten en zou haar meteen hebben uitgevraagd. Als eerste date koos de ondertussen toch wel erg vrome Bieber een speciale plaats uit voor hun eerste date. Hij stond erop met haar, u raadt het nooit, naar de kerk te gaan. Of er ook gebiecht is, konden we niet achterhalen.
https://www.instagram.com/p/BV583XNDC8e/?taken-by=paola_paulin
Justin wilde volgens ingewijden Paola ook voorstellen aan de pastoor met wie hij de laatste tijd veel optrekt. Zou die pastoor ondertussen al weten dat Justin geen kindersterretje meer is? In tegenstelling tot mijnheer pastoor, zijn wij meer benieuwd naar Paola…en terecht!
https://www.instagram.com/p/BUi22RZjup6/?taken-by=paola_paulin
Credits: Instagram
 

You May Also Like

Een sociale babbel met knappe Gwenny Gerrets

Lover of chocolate, fantasy, metal and cats…als we haar Instagram even lezen, geen katje ...

Alycia Vandenabeele binnenkort Miss België?

En of het lang geleden was dat we nog een Miss-kandidate aan de tand ...

Amy Sonck in bikini is a must see!

Ja Wesley! Terwijl pa zich afgelopen weken verschanste in een container zal hij bij ...

Hosting door Fraai