Dimitri Vegas & Like Mike op 2 in DJ MAG Top 100

Feestje in Amsterdam gisteren tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Onze nationale DJ-rotsen, euh, trotsen, blijven op plaats twee staan in de DJ MAG Top 100, oftewel dé referentie als het gaat om een lijst van de beste DJ’s ter wereld. Martin Garrix bevestigde zijn eerste positie van vorig jaar. Ook de overige 3 DJ’s in de top 5 kleuren Oranje met Armin Van Buuren, Tiësto en Hardwell op respectievelijk plaats drie, vier en vijf.
Meer dan één miljoen mensen brachten hun stem uit. ”Onwijs bedankt dat jullie me sinds dag één hebben gesupport. Wat een bizarre ‘rollercoaster ride’ is het geweest”, aldus de winnaar.


Ook andere Belgen scoorden niet slecht. Zo kwam Lost Frequencies uit het niets binnen op 26 en mogen we andere held Yves V. op plaats 55 terugvinden. De knappe Anouk Matton, alias MATTN en ondertussen Mevrouw Vegas, vonden we (helaas) nog niet terug in de Top 100. Haar zoeken we één van de weken trouwens nog eens op! (En misschien wil Dimi ook wel een woordje placeren!).
Dimi en Mike hebben trouwens ook een nieuwe single uit, ‘Crowd Control’. De clip is nog nergens te vinden dus gaan we vandaag even terug naar hun laatste hit die ze samen met David Guetta en Kiiara op de wereld loslieten. België mag trots zijn op deze twee, jawel, wereldsterren.

Credits: Facebook Dimitri Vegas & Like Mike

You May Also Like

Kerel uit publiek drumt als een baas tijdens concert Foo Fighters

Afgesproken of niet…wij hebben het gevoel dat Dave Grohl en zijn Foo Fighters dit ...

"Oh Mijn God"…Vijf gekende grietjes 'vant padje' naar het klooster!

Dag seks, dag feestjes, dag shoppen, dag Instagram,…welkom Heilige Maagd Maria?  Noem een paar ...

Drama verzekerd! Eerste teaser Temptation Island gelost!

Beloofd is beloofd! Als de mannen van VIJF beloven een eerste teaser van de ...

Hosting door Fraai