De ultieme truc voor Tinder succes!

Helden op Tinder ze bestaan. We menen ons te herinneren dat dit in een ver verleden niet zo moeilijk was, maar kom. Wij waren al langer achter dat foto’s met een schattig kind of hondjes helpen, maar volgens een studie werkt ook een andere praktijk ontzettend goed: je goed kleden. Inspiratie genoeg alvast op onze website.

Draag een pak

Voor de test werden twee verschillende Tinder-profielen aangemaakt en twee keer exact hetzelfde model gebruikt. Beide profielen waren op de foto’s na identiek. Waar in het eerste profiel weinig aandacht was besteed aan kleding, zorgden ze dat het model in het tweede profiel goed gekleed was. Het verschil was enorm. Het eerste profiel scoorde slechts 16 matches in twee weken tijd, terwijl dezelfde kerel in het pak maar liefst 72% matches scoorde. Meer dan 450% meer dus. Nu wij vinden dat op twee weken tijd nog altijd geen score om een rondedansje te doen, maar kom.

Vergeet dus die blote bast, parkeer ook even je vrienden aan de zijkant en ook dat petje moet maar even achterwege blijven. Haal jezelf een stijlvol pak en neem de ene selfie na de andere.

You May Also Like

Waarom terugtrekken misschien toch niet zo verstandig is…

‘Voor het zingen de kerk uit’. Zijn we plots vrome jongens geworden bij Whatmatters? Nee ...

De sleutel tot succes?

De sleutel tot succes? “Do not give a f***!” Althans als je de auteur ...

Nieuwe hype: Laat de vagina schitteren als een unicorn!

Eerlijk, ons komen ze al bijna de strot uit die unicorns. Je kan Instagram ...

Hosting door Fraai