De nieuwe Aston Martin DB 11 Cabrio

Mijn favoriete automerk? Het zijn er wel een aantal maar Aston Martin staat ongetwijfeld bovenaan te blinken. Met de nieuwe Aston Martin DB 11 weten ze me als liefhebber opnieuw te overtuigen en te doen watertanden. Dromen mag!

Een icoon

De wagen is gebaseerd op de iconische Sport GT Cabrio’s uit het verleden en zullen beschikbaar zijn in de lente volgend jaar. Uiteraard herken je er ook de Coupé in die vorig jaar werd gelanceerd. Voorin vind je een 4 liter V8 turbomotor die dit schatje aandrijft en die goed is voor 510 paardjes. De wagen zelf bestaat uit een volledig aluminium frame, wat deze wagen bijzonder licht maakt.

In het interieur vinden we houtfineer terug, een heel aantal exclusieve ledersoorten en carbonfiber. Tel daar een fijne 8-trapsautomaat, elektrische stuurbekrachtiging en dynamic torque vectoring bij en je weet dat het genieten is achter het stuur van deze bolide.

De cabriokap is opgebouwd uit maar liefst 8 lagen, dus veel hinder van het Belgische weer ga je niet ondervinden. Om de kap te sluiten heb je 16 seconden nodig en dit kan perfect rijdend. Door het handig wegwerpen van deze kap heb je 20% meer bagageruimte dan bij de DB9.
Kostprijs van dit pareltje? Om en bij de 216.000 dollar. Begin maar al te sparen of bel eens met je bankdirecteur!

You May Also Like

BMW komt met nieuwe i8 Coupé én tegelijk met een dakloze variant

Zelf zijn we bij Whatmatters wel fan van de Duitsers uit Beieren. Maar in ...

Zomerse Lexus LC500 Convertible is een pareltje

De winter moet nog beginnen en we kijken al uit naar de zomer Zonnig ...

Elektrisch of benzine? Welke Porsche Turbo wint de dragrace?

Let’s get ready to rumbleeeeeeeeeeee De vraag op ieders lippen bij wie er benzine ...

Hosting door Fraai