Bloody Hour: Bar geeft korting aan vrouwen tijdens hun regels

Veel zotter moet het niet worden…

Afgelopen week gaven we al 5 redenen waarom  Tel Aviv de place to be is. Wél, bij het nog iets dieper op prospectie gaan, en dat mag je nu iets meer letterlijk nemen, zijn we stomverbaasd op nog iets gekomen dat we je zeker niet wilden onthouden.

Zo zijn we te weten gekomen dat er een bar bestaat, de Anna Lou Bar om precies te zijn, die vrouwen tijdens hun menstruatie 25% korting geeft. Waar wij mannen elke week opnieuw op tijd in onze stamkroeg zijn voor ‘Happy Hour’, bestaat er dus nu een alternatief voor vrouwen tijdens hun periode van de maand en dit onder de toch wel iets minder verrassende naam ‘Bloody Hour’.

”Ken je dat gevoel dat je 25 procent van je leven bloedt? Daarom heb je 25 procent korting verdiend!” staat er op de Facebookpagina van de bar, uitgebaat door twee vrouwen. De bar zelf is te vinden in de Arabische wijk Jaffa van de stad. En nu de vraag die op ieders lippen ligt…hoe in godsnaam gaan ze dit controleren? Wél, niet, en gelukkig maar. Niemand zit te wachten op maandverbanden en tampons die op de toog gelegd worden. Het kortingssysteem is volgens de Anna Lou Bar gebaseerd op eerlijkheid. De twee uitbaatsters willen meeleven met hun seksegenoten. Menstruatie is volgens hen nog altijd taboe. Het wordt tijd dat het bespreekbaar wordt, aldus de twee.

Single mannen die op citytrip naar Tel Aviv dus een mokkel willen scoren, weten gelijk of er hormonale belemmeringen zijn die de weg naar de lakens kunnen verhinderen. De vraag is natuurlijk ook wel of wij als man in een bar vol vrouwen die hun regels hebben willen vertoeven. De gemoedsstemmingen, hormonen en misschien zelfs hier en daar wat buikkrampen en tranen lijkt ons de sfeer ter plaatse niet echt te bevorderen, wel? Tenzij we er misschien korting tijdens blowjobweek van maken…

You May Also Like

Koningin Dhenia Covens I

Of wij bij de redactie warm worden van een adellijke titel? laten we stellen ...

Reizen Matters…Daarom wil jij nu naar de Filipijnen!

De Filipijnen, iets in ons zegt dat dit enkel weggelegd is voor 50+’ers op ...

Voetballer Patrice Evra maakt iedereen gelukkig!

Monday Blues…wie kent het niet. Wie is er gisteren met het verkeerde been uit ...

Hosting door Fraai