ARKUP l varen en exclusief wonen op het water

Welome to Miami! Will Smith wist het al, wij vliegen spotgoedkoop met Connections en wie weet hebben we er binnenkort wel een 2de verblijf. Dat mag een floating house zijn van de Amerikaanse start-up ARKUP.

Luxejacht en vaste woning in één

Het gaat hier om stijlvolle woningen op water met alle mogelijke luxe en toch ecologisch verantwoord. Zo kan je baden in luxe zonder je schuldig te voelen. Je drijvende huis kan helemaal naar wens aangepast worden en staat ongetwijfeld voor een grote doorbraak. Niet alleen geniet je van het buitenleven, je hebt vaak ook een fenomenaal zicht en de golven hebben geen enkele invloed op de stabiliteit van je woning.

Het mooiste moet echter nog komen, je kan er ook mee varen! Ben je op een locatie waar je wat langer wil blijven, dan lift je je woning gewoon uit het water. Ongekende vrijheid!

Standaard heb je heel wat vierkante meters ter beschikking, beschik je over 272 paardjes die je woning vooruit stuwen en zijn er sowieso 4 kamers en minstens evenveel badkamers. Ideaal dus voor het gezin of om geregeld vrienden uit te nodigen voor een spetterend feestje. Geen idee wat zo een drijvend paradijsje moet kosten, maar wij zien het alvast zitten!

FacebookInstagram

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Nooit meer wijn verspillen? Coravin speelt het klaar!

Trouwe lezers zullen het al wel door hebben, bij Whatmatters drinken we graag een ...

Het sublieme geluid en design van de nieuwe B & O Beolab 50

Ben je op zoek naar een wel heel bijzonder eyecatcher voor je interieur, eentje ...

5 spectaculaire restaurants voor op je bucketlist!

Bij Whatmatters weten we een perfect bereid – al dan niet sexy – gerechtje ...