5 redenen om naar Tel Aviv te trekken

Op zoek naar een toffe reisbestemming voor je volgende city break? Boek maar al een ticketje naar Tel Aviv! Hoewel het land in het Midden-Oosten ligt, is het land super liberaal en ondertussen kan je er ook al heel voordelig naartoe vliegen. Tel Aviv bruist, leeft en zindert. Een stad die als bijnaam ‘The Bubble’ heeft door de ongedwongen sfeer en vibes, daar moet je toch naartoe? Onze 5 redenen om er naartoe te gaan vind je alvast hieronder.

Strand in de stad

Kan je niet kiezen tussen strand of stad? Geen probleem, net als in Barcelona, kan het in Tel Aviv allebei. Het strand loopt over de hele lengte van de stad en heeft een brede dijk om te wandelen.

Feesten

De clubscène in Tel Aviv is booming. Chique bars, café’s en superhippe clubs, het is er allemaal. In de meeste bars kan je trouwens ook eten, zodat je lekker lang kan doorgaan. Donderdag- en vrijdagavonden zijn het drukst. Het weekend begint in Israël immers op vrijdag. Allenby Street is de place to be. Ga echter niet te vroeg stappen, voor 2u is er in de clubs geen kat te zien.

Het vrouwelijk schoon

Een vrijgezellenfeestje te plannen of op zoek naar een lief? Tel Aviv barst van de mooie vrouwen. Wist je trouwens dat ook vrouwen in het Israëlische leger moeten? Kinky!

Culinaire top

Eten is ontzettend belangrijk in Tel Aviv en je verwent er dan ook de smaakpapillen. Je kan er de hele dag door eten en je eet eigenlijk nooit slecht. Restaurantjes zat, van sterren tot eerder basic, je kiest maar wat bij je (budget) past.

De Bauhaus vibe

Heel wat delen van de stad zijn in Bauhaus-stijl gebouwd. Meer dan 4.000 huizen in totaal en als ‘White City’ is dit door UNESCO dan ook uitgeroepen tot Werelderfgoed. De stad loopt over van de leuke straatjes, pleintjes en marktjes.

You May Also Like

Design je eigen rugzak bij Jacques Silbert

Jacques Silbert nog nooit van gehoord? Join the club! En toch, de rekels die ...

Overal ter wereld een jacht met Ahoy Club

Nood aan een bootje om eens stevig uit te pakken, maar geen zin om ...

The Ark komt terug!

Ok, ok, we weten het eerst ga je nog Tomorrowland in de sneeuw meepikken, ...

Hosting door Fraai