Morning Recovery Drink l NOOIT meer katers!

Nee, we lijden niet aan geheugenverlies. Ja, we weten dat we er al over geschreven hebben. Maar als we onze lezers gelukkig kunnen maken met er een paar weg te geven, waarom zouden we het dan niet doen? Dus vooruit laten we nogmaals voor de drinkebroers onder ons de MORNING RECOVERY DRINK onder het voetlicht plaatsen. Het is nog voor een goed doel ook.

Nooit geen kater meer

Zwaai maar dag met je handje aan de katers, want dit drankje, ontsproten uit de koker van een voormalig TESLA medewerker voorkomt ze. Gewoon na je sloten drank, één magisch dranken voor het slapen en je wordt fris als een hoentje wakker!

Het recept is oorspronkelijk afkomstig van Zuid-Korea en is gebaseerd op DHM, melkdistel, taurine, vitamine B & C en Elektrolyten. De elementen die je nodig hebt om stevige misselijkheid en een kater te voorkomen. Sisun Lee, de uitvinder testte het 2 weken lang en stond elke keer zonder kater op. Dit is dus echt wat voor onze lezers!

Win 6 flesjes van dit katerwater!

Eén lezer kunnen we gelukkig maken, want om te vieren dat Morning Recovery nu ook in ons land verkrijgbaar is mogen we een setje van 6 stuks weggeven. Dat is dus zes keer zuipen als een zwijn, of 3 keer als je je beste vriend meeneemt natuurlijk. Later vandaag organiseren we een win-actie op Facebook, dus houd onze tijdlijn in de gaten. Het is het waard!
Bestellen kan natuurlijk ook moest je  ernaast grijpen. 6 flesjes komen op 28,20 euro, dan weet je meteen wat we weggeven!
Facebook

You May Also Like

Naar de vernieuwde Club Med op de Malediven

We weten natuurlijk niet hoe het bij jullie zit, maar wij dromen in elk ...

Cocktails op eenzame hoogte: onze dakterrassen!

5 DAKTERRASSEN OM VAN TE SNOEPEN Nu de temperaturen weer oplopen, de shorts en ...

Looking smokin’ hot in een smoking van Rietbergh

Dit jaar zijn ze gepasseerd, maar reken maar dat op de trouwfeesten volgend jaar ...

Hosting door Fraai