3 topplekken om een feestje te bouwen als 25-plusser!

Niet meer piepjong, maar op tijd en stond nog wel zin in een goed feestje? Wij komen nog amper buiten, maar gelukkig zijn er dan nog de rekels van Manify om ons een beetje te gidsen. Misschien toch eens een pint mee gaan pakken. Soit, zij vogelden uit waar je als vijfentwintigplusser nog zonder het schaamrood op de wangen kan gaan feesten, zonder tussen de uitzinnige tieners te vertoeven. Wij pikten er alvast 3 bestemmingen uit, die ook wij wel zien zitten!

Tel Aviv – Israël

Laat die pijpenkrullen groeien, ga helemaal op in de Bar Mitswa en ga dansen in Israël. Klagen mag, want daar hebben ze een speciale muur voor! Tel Aviv bruist, loopt vol goede dj’s, maar is minder mainstream dan pakweg Ibiza. Tientallen clubs, mooie vrouwen, heb jij nog meer nodig om het vliegtuig op te springen? Hou er wel rekening mee dat de Israëlieten pas laat beginnen feesten. Goed uitslapen is dus de boodschap!

Moskou – Rusland

Wel je, een dansje doen met Poetin, waarom niet! Haal die berenmuts uit de kast en misschien ook wel je moonboots, want het kan er bar koud wezen. Moskou leeft, telt heel wat leuke bars en clubs en veel verser kan je de Vodka niet krijgen.

Miami – Amerika

Waarom zou je kort bij huis blijven als je tussen de moordlijven en de zongebruinde beachbabes kan shaken. Een ticketje kost nog amper wat, alleen een beetje opletten voor de wind. Pik een pool party mee, bezoek één van de vele clubs en kater uit op het strand. Approved by Whatmatters!

Bron: Manify
Foto’s: Facebook

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

3x Spaans!

Nadat we vorige week onze favoriete Griekse restaurants onder het voetlicht plaatsten, nemen we ...

Miss-kandidate Laura Oliveira Granja nodigt je vanavond uit in Jardim (Antwerpen)

En je steunt gelijk het goede doel… Vandaag organiseert High On House, Jardim en Miss ...

5 (bier)cafés om van te snoepen

De trouwe lezer van Whatmatters weet het al: wij zijn geen echte bierdrinkers. Wat ...

Hosting door Fraai