Met de Waytap tap je altijd en overal een biertje

Bier uit een blikje is ok, bier uit een flesje is beter, maar the real stuff komt natuurlijk vers uit de tap. Het kon dan ook niet langer uitblijven: iemand die elk blikje of flesje omtovert in een mini-tapje. Enter de WAYTAP.

Altijd en overal getapt bier

De rekels achter Fyzzics Waytap komen met dit gadget op de proppen, dat een echte bierliefhebber ongetwijfeld zal weten te pruimen. Het grote voordeel? Geen geklooi met koolzuur of andere accessoires die je het leven zuur maken. Gewoon je flesje of blikje erin pleuren en klaar, moeilijker is het niet. Hendel overhalen en proeven maar.

Het geheim achter deze tap? Geluidsgolven, die de perfecte schuimkraag regelen. De tap zelf regelt de druk. Het toestel werkt op 4 AA batterijen en dat is eigenlijk alles wat je nodig hebt, behalve natuurlijk een voorraadje bier. Je geniet van een optimale smaak, kan met alle biersoorten uit de voeten en je neemt het makkelijk mee.

Wat dit perfecte gadget voor in de man cave kost? 169,99 dollar. Bestellen kan je via de website.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

De GoDuo magische speakers!

Ben je op zoek naar een stel leuke speakers en hou je wel van ...

Piaget Polo S

Dat ze bij Piaget weten hoe ze een iconisch uurwerk moeten maken, dat is ...

De design klassieker van Jacob Jensen

Overstelpt worden we tegenwoordig met persberichten en uitnodigingen, maar lieve PR-lieverds, wij werken nog ...

Hosting door Fraai