Reparatiekosten iPhone X swingen de pan uit

Aangezien wij kerels zijn die wel van technische snufjes houden en dus ook steeds weer met de nieuwste iPhone of Samsung rondhozen, waren we, voor we hem gingen pre-orderen, wel benieuwd naar de bijkomende kosten van het nieuwe vlaggeschip bij Apple, de iPhone X.

Niet onlogisch als je weet dat wij gemiddeld twee keer per jaar met ons toestel bij Fonifix Repair shop in Mechelen staan. (Dennis, bij deze een korting volgende keer!) Handig we zijn, laten we ons mobieltje dan ook meermaals maar al te graag kennismaken met de grond, dit met gebarsten schermen of andere gemassacreerde onderdelen tot gevolg.

Dit, mijne heren, gaat ons dan ook nog een serieus duitje kosten. Op Apple’s website is te zien dat de prijzen astronomisch hoog zullen zijn wanneer het aankomt op het repareren van je scherm. Voor schermreparatie betaal je zo’n 321,10 euro en voor overige schade zelfs tot 611,10 euro! Wetende dat een nieuw toestel aftikt op een goei 1200€, moeten we misschien toch nog effe gewoon verder werken met onze iPhone 7…dilemma’s!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Geweldig die Mancave on Wheels

Is de ruimte van je mancave ingepikt door de kinderen, is het al huisje, ...

Games worden werkelijkheid met VR

Virtual Reality is de perfecte manier om te ontsnappen aan het saaie dagelijkse leven. ...

De design klassieker van Jacob Jensen

Overstelpt worden we tegenwoordig met persberichten en uitnodigingen, maar lieve PR-lieverds, wij werken nog ...

Hosting door Fraai