Verdien geld met Netflix kijken!

Uiteraard hebben wij er geen tijd voor, maar als jij wel een fanatieke binge kijker bent die op de laptop of buis niet zonder NETFLIX kan, dan hebben we goed nieuws: je kan er geld mee verdienen! Netflix & chill krijgt zo wel een heel andere betekenis…

Geld verdienen met Netflix

Nu zal je er wel voor uit je pijp moeten komen en een beetje taalvaardigheid is aangewezen. Ze zoeken bij de streamingdienst namelijk mensen die de ondertiteling willen aanleveren voor hun content. Nu Teletekst toch al een tijdje is opgedoekt kunnen ze misschien eerst in die vijver gaan vissen?

Via het programma Hermes kan je je alvast aanmelden om teksten te vertalen vanuit het Engels naar het Nederlands of één van de vele andere talen die je ongetwijfeld machtig bent. Lichaamstaal hebben ze niet nodig! Nat het invullen van een vragenlijst met je interesses en welk type materiaal je wil vertalen doe je een online examen met verschillende opdrachten en een tijdslimiet en je weet meteen of je in aanmerking komt.

Wat dat schuift? Vertaal je naar het Nederlands dan kan je er 11,5 dollar per minuut mee verdienen. Daar kan je echt geen hamburgers voor staan bakken. Waarom zijn wij eigenlijk nog bezig met het schrijven van artikels voor Whamatters?! Het gaat hier uiteraard wel om een vertaalde minuut, dus daar je net wel iets langer mee bezig, maar dan nog: waarop wacht je?

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Miss Exclusive Fenne Verrecas scoort nu ook internationaal!

Miss Exclusive 2016, Fenne Verrecas, belandde afgelopen weekend op de derde plaats in de ...

Schrijf hier je (single) vrienden in voor een nieuwe reeks 'Ex on the Beach: Double Dutch'

Vergeet Temptation Island! Het eiland waar vier koppels de ultieme verleiding aangaan is klein ...

Yes! Twee nieuwe en brute mannenseries op Netflix kondigen zich aan!

De herfst komt eraan en dan ruilen we de zonnige terrassen graag in voor ...