Preview: Assasin’s Creed Origins

Nope, diehard gamers zijn we niet, daar ontbreekt ons simpelweg de tijd voor. Maar af en toe maken we met plezier tijd om een spelletje te spelen. FIFA 18 slaagt daarin, maar we kijken ook uit naar Assasin’s Creed Origins. Een topgame dat binnenkort op de markt verschijnt en dat naast ons, nog heel wat andere fans telt.

Wat je mag verwachten van deze nieuwe game? Een nieuw hoofdpersonage, een compleet nieuwe setting en urenlang (online) speelplezier. In deze game trek je naar het oude Egypte, waar je als Bayek of Siwa – leden van een Egyptisch elite-leger – de strijd aangaat met The Scarab.

Uiteraard is er een overkoepelende verhaallijn, maar net zo goed dwaal je zo maar wat rond of verlies je jezelf in side quest, waar je uren mee zoet bent. Het oog voor detail van deze game is alvast verbluffend. Zo kun je pijlen in lichterlaaie zetten om nog meer schade aan te richten en elk karakter waar je een praatje mee maakt, voegt ook werkelijk wat toe aan het verhaal. Ook het vechten, meppen en steken pompt de adrenaline door je bloed en voelt veel realistischer aan dan bij eerdere versies.

De wereld van Assasin’s Creed is alvast weer uitgebreid genoeg om er tientallen uren in door te brengen, wanneer je opgeslorpt wordt door het verhaal. Een verhaal vol mysterie, intriges en en onthullingen over de Order of Ancients slepen je mee in het verhaal en houden het verhaal spannend.

Wij hopen jullie alvast nog een volledige review te kunnen bezorgen!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

De Bose Soudlink Micro Speaker levert maximaal geluid

Natuurlijk kan je een mastodont van je speaker in je woonkamer neerpoten, maar is ...

De nieuwe Rado Ceramica designed by Konstantin Grcic

Horloges zijn voor ons vaak als kunst. Een perfect ontworpen horloge, daar kan onderstaande ...

Design voor avonturiers…Mister C. test de LamZac

Je hebt zo van die dagen dat je brein er niet geheel bij is ...