Preview: Assasin’s Creed Origins

Nope, diehard gamers zijn we niet, daar ontbreekt ons simpelweg de tijd voor. Maar af en toe maken we met plezier tijd om een spelletje te spelen. FIFA 18 slaagt daarin, maar we kijken ook uit naar Assasin’s Creed Origins. Een topgame dat binnenkort op de markt verschijnt en dat naast ons, nog heel wat andere fans telt.

Wat je mag verwachten van deze nieuwe game? Een nieuw hoofdpersonage, een compleet nieuwe setting en urenlang (online) speelplezier. In deze game trek je naar het oude Egypte, waar je als Bayek of Siwa – leden van een Egyptisch elite-leger – de strijd aangaat met The Scarab.

Uiteraard is er een overkoepelende verhaallijn, maar net zo goed dwaal je zo maar wat rond of verlies je jezelf in side quest, waar je uren mee zoet bent. Het oog voor detail van deze game is alvast verbluffend. Zo kun je pijlen in lichterlaaie zetten om nog meer schade aan te richten en elk karakter waar je een praatje mee maakt, voegt ook werkelijk wat toe aan het verhaal. Ook het vechten, meppen en steken pompt de adrenaline door je bloed en voelt veel realistischer aan dan bij eerdere versies.

De wereld van Assasin’s Creed is alvast weer uitgebreid genoeg om er tientallen uren in door te brengen, wanneer je opgeslorpt wordt door het verhaal. Een verhaal vol mysterie, intriges en en onthullingen over de Order of Ancients slepen je mee in het verhaal en houden het verhaal spannend.

Wij hopen jullie alvast nog een volledige review te kunnen bezorgen!

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Knallend de zomer tegemoet

Bon, nu de regen al dagenlang plenst en de lucht grijs en grauw is, ...

Koffie op een wel heel ambachtelijke manier met de NEWTON

Of we minder koffie drinken dan vroeger? Nee hoor, maar het duurde gewoon even ...

Met 4 vrienden dobberen op het water: Hammocraft!

Water en rustig relaxen, dat zijn nu toevallig 2 begrippen die voor de Whatmatters ...