Kat ‘mevrouw Dries Mertens’ Kerkhofs is een beest in bed!

Als er één Bekende Vlaming is die de laatste weken met heel wat andere Bekende Vlamingen het bed heeft gedeeld, dan is het James Cooke wel! Letterlijk dan! De spring-in-‘t-veld en sidekick op de boot van Gert ‘Late Night’ Verhulst gaat na de uitzending dan ook altijd op zoek naar een intiemer momentje (én weetje) met één van hun gasten.

Gisteren was het de beurt aan Kat Kerkhofs, oftewel Mevrouw Dries Mertens. Kat omschreef zichzelf als “A lady in the street and a freak in bed”, een jonge knappe zelfzekere vrouw, zoveel is duidelijk. Meer weten over Kat? Vanavond de voorlopig laatste aflevering van Gert Late Night om 22.15 op VIER. Het filmpje vind je alvast hier…


Credits: VIER

 

Tags:

Joy of Matcha

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

In de halfpipe met Seppe Smits

Bij Whatmatters houden we wel van wat avontuur (nee, schat, geen avontuurtjes, nvdr.). Soms ...

Triple Black ultraBOOST cleat: de vetste adidas voetbalschoen!

De coolste voetbalschoenen die er momenteel te verkrijgen zijn? Die zijn volledig zwart! Als ...

Vergeet Messi, Neymar Jr. of Ronaldo…Diego Maradona it is en krult de bal heerlijk in de kruising!

Maradona…we werden er op onze redactie wel eens mee vergeleken in het verleden. Zowel ...