Kat ‘mevrouw Dries Mertens’ Kerkhofs is een beest in bed!

Als er één Bekende Vlaming is die de laatste weken met heel wat andere Bekende Vlamingen het bed heeft gedeeld, dan is het James Cooke wel! Letterlijk dan! De spring-in-‘t-veld en sidekick op de boot van Gert ‘Late Night’ Verhulst gaat na de uitzending dan ook altijd op zoek naar een intiemer momentje (én weetje) met één van hun gasten.

Gisteren was het de beurt aan Kat Kerkhofs, oftewel Mevrouw Dries Mertens. Kat omschreef zichzelf als “A lady in the street and a freak in bed”, een jonge knappe zelfzekere vrouw, zoveel is duidelijk. Meer weten over Kat? Vanavond de voorlopig laatste aflevering van Gert Late Night om 22.15 op VIER. Het filmpje vind je alvast hier…


Credits: VIER

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Jet-boarden in Nieuw-Zeeland

Ok, Nieuw-Zeeland is dan misschien niet echt bij de deur, voor een kick moet ...

Paddleboarden in stijl!

Echte coole dudes met wapperende haren die surfen natuurlijk, wij – iets mindere goden ...