Ijzersterk of eigenlijk nog sterker die PIONEER WALLET

Wat je met een portefeuille bent die sterker is dan staal? Waarschijnlijk geen hol, maar cool is het wel! Niet minder dan 3 jaar research zijn er aan de PIONEER WALLETS 10X SERIES aan voorafgegaan, maar daar krijg je dus wel een stevig baasje voor in je broek- of binnenzak.

Sterker dan staal

De portefeuilles zijn gemaakt van Ultra-High-Molecular-Weight-Polyetheylene en zou tien keer sterker zijn dan staal. Laat Superman nu maar afkomen, het materiaal wordt dan ook meestal gebruikt in militaire kringen. Ok, het mag misschien wat overdreven zijn voor een portefeuille, maar dat is geen ramp lijkt ons.

De minimalistische portefeuille is alvast verkrijgbaar in drie kleuren. Vanaf 60 dollar heb je er al eentje, al kost een iets groter exemplaar al snel 85 dollar. Als je dan toch bezig bent kan je misschien ook een iPad latop sleeve op de kop tikken. Leun achterover en laat er rustig een auto overrijden zouden we zeggen!

Facebook

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Join the Force en laat je scheren door de Star Wars-Shavers van Philips!

Star Wars…we moeten eerlijk bekennen…echte fans zijn we niet. Maar voor je ons levend ...

FIFA 18, De eerste beelden!

Gamefanaten, deze week is het in Keulen te doen! Als je iets of wat ...

Geef letter One F*ck of One Shit uit!

Nu zijn we bij Whatmatters af en toe best hautaine baasjes, daar bestaat geen ...

Hosting door Fraai