Ijzersterk of eigenlijk nog sterker die PIONEER WALLET

Wat je met een portefeuille bent die sterker is dan staal? Waarschijnlijk geen hol, maar cool is het wel! Niet minder dan 3 jaar research zijn er aan de PIONEER WALLETS 10X SERIES aan voorafgegaan, maar daar krijg je dus wel een stevig baasje voor in je broek- of binnenzak.

Sterker dan staal

De portefeuilles zijn gemaakt van Ultra-High-Molecular-Weight-Polyetheylene en zou tien keer sterker zijn dan staal. Laat Superman nu maar afkomen, het materiaal wordt dan ook meestal gebruikt in militaire kringen. Ok, het mag misschien wat overdreven zijn voor een portefeuille, maar dat is geen ramp lijkt ons.

De minimalistische portefeuille is alvast verkrijgbaar in drie kleuren. Vanaf 60 dollar heb je er al eentje, al kost een iets groter exemplaar al snel 85 dollar. Als je dan toch bezig bent kan je misschien ook een iPad latop sleeve op de kop tikken. Leun achterover en laat er rustig een auto overrijden zouden we zeggen!

Facebook

 

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Beam on my arm, Scotty!

Bij Whatmatters hebben we nooit echt hoog opgelopen met science fiction. Star Wars, Star ...

TW Steel Maverick

Ook al hebben we een polsje dat we qua dikte kunnen vergelijken met een ...

Renard Watches: verleidelijk, gracieus en wild

We hebben best wel wat fijne horlogemerken in België, maar als we objectief en ...