Dit is de nieuwe film met Astrid Bryan, euh Coppens!

Het gaat Astrid Coppens opnieuw voor de wind…zij het op professioneel en relationeel vlak dan. Hoewel een rechtzaak met de kale knikker en ex John Bryan als het (financieel) Zwaard van Damocles boven haar hoofd hangt, blijft ze niet met de pakken zitten en timmert ze opnieuw naar de weg ‘on-top’! Zo zal Astrid dit najaar schitteren een de film ‘Verborgen Verlangen’, waar ze als schoenenverkoopster Louise de hoofdrol zal vertolken. Een sterk staaltje van typecasting…want was het Astrid niet die de schoenen van ‘ Christian Louboutin’ tot in de Vlaamse huiskamers bracht?

Het verhaal

Het gaat niet goed met de uitgeverij van de broers Vincent en Dennis Van Brakel. Maar alles wordt anders wanneer ze twee nieuwe manuscripten van ‘Verborgen Verlangen‘ in hun handen krijgen. Het ene verhaal is een literair juweeltje van de verlegen Herman Schotte en het andere werkje (vol dt-fouten) is neergepend door Louise. De twee broers zijn overtuigd van het verhaal, maar zetten Herman in als ghostwriter en Louise mag met alle eer gaan lopen. En die eer is groot, want het boek verkoopt als zoete broodjes. De roem stijgt naar het hoofd van Louise, maar dan wil Herman opeens officiële erkenning voor zijn verhaal. Als dat maar goed afloopt…

Verborgen Verlangen is vrij geïnspireerd op Het Verlangen van Joram Lürsen. De bewerking van het script gebeurde door Nele Meirhaeghe en Maarten Moerkerke die de film ook regisseert. Naast Astrid Coppens kunnen de makers ook rekenen op een sterke cast. Onder andere Roel Vanderstukken, Mathias Sercu, Dominique Van Malder, Kim Hertogs, Hans Royaards, Janine Bischops, Joke Devynck, Hans Van Cauwenberghe en Tania Kloek spelen mee in deze Vlaamse film. Hieronder vind je alvast de trailer. Wij kijken vol ongeduld naar onze brievenbus waar ongetwijfeld de kaartjes van de première zullen zitten! (licht sarcastische ondertoon)

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Undercoverreportage Film: Deel II: "Figuranten aan het woord"

Vorige week konden jullie in ons eerste deel van onze undercoverreportage alvast kennismaken met ...

Een pizzadoos als tafelblad?

Ecologisch misschien niet zo verantwoord maar who cares? Als het op onze ecologische voetafdruk ...

Hosting door Fraai