De stijlvolle manchetknopen van Oh My Got

Manchetknopen mogen dan misschien minder populair zijn dan in een wat verder verleden, een echte gentleman tovert ze natuurlijk bij een speciale gelegenheid uit de kast. Heb je nood aan nieuwe exemplaren waar je gegarandeerd over aangesproken wordt? Bekijk dan deze juweeltjes van OH MY GOT maar eens.

Stijlvolle manchetknopen

David Gotlib is de man achter het label. Hij kreeg diamanten – figuurlijk – met de paplepel ingegeven en is de derde generatie die met de edelstenen aan de slag gaat. Hij pakt nu dus uit met een merk, met unieke, luxueuze manchetknopen. Alle knopen worden in Antwerpen met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslui. Je mag dus wel van unieke stukken spreken, die zorgvuldig zijn ingelegd met diamantjes.

Wil je jezelf verwennen met een uniek cadeautje, ga dan zeker eens door de collectie. Je vindt er heel wat originele ontwerpen en er zit vast wel een thema tussen wat je interesseert. Een stuurtje, een voetbal of misschien wel de Amerikaanse vla. Let wel goedkoop zijn deze handgemaakte pareltjes natuurlijk niet, maar stijlvol voor de dag komen is je toch wel wat waard, nee?

FacebookInstagram

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

3 upcoming labels

Labels komen en gaan. Natuurlijk zijn er de evergreens, maar soms wil je toch ...

5 pittig geprijsde sneakers!

Sneakers vallen meestal wel mee van prijs. Tenzij je echt een sneakerhead bent en ...

Casting Call Ocean Couture by Whatmatters: Ines Paron

12 kandidates zullen strijden om het felbegeerde kroontje van Miss Ocean Couture by Whatmatters. ...