De stijlvolle manchetknopen van Oh My Got

Manchetknopen mogen dan misschien minder populair zijn dan in een wat verder verleden, een echte gentleman tovert ze natuurlijk bij een speciale gelegenheid uit de kast. Heb je nood aan nieuwe exemplaren waar je gegarandeerd over aangesproken wordt? Bekijk dan deze juweeltjes van OH MY GOT maar eens.

Stijlvolle manchetknopen

David Gotlib is de man achter het label. Hij kreeg diamanten – figuurlijk – met de paplepel ingegeven en is de derde generatie die met de edelstenen aan de slag gaat. Hij pakt nu dus uit met een merk, met unieke, luxueuze manchetknopen. Alle knopen worden in Antwerpen met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslui. Je mag dus wel van unieke stukken spreken, die zorgvuldig zijn ingelegd met diamantjes.

Wil je jezelf verwennen met een uniek cadeautje, ga dan zeker eens door de collectie. Je vindt er heel wat originele ontwerpen en er zit vast wel een thema tussen wat je interesseert. Een stuurtje, een voetbal of misschien wel de Amerikaanse vla. Let wel goedkoop zijn deze handgemaakte pareltjes natuurlijk niet, maar stijlvol voor de dag komen is je toch wel wat waard, nee?

FacebookInstagram

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

De eerste zonnestraal door ons VELUX raam!

Mannen, wees op jullie hoede! De lente is in het land, de eerste zonnestralen ...

De ultieme zomersneaker?

Nee, ik ga jullie weer niet lastig vallen met hoe geweldig ik de sneakers ...