Margot Robbie speelt mevrouw ‘Playboy’!

We zijn nog niet helemaal bekomen van het verlies van ons stichtend voorbeeld, zijnde Playboy-baas Hugh Heffner. Stichtend voorbeeld? Mja, als je een lifestyle mannenblad als Esquire verlaat om zelf iets op te starten en zo misschien wel het bekendste, pikantste en meest mythische blad ter wereld hebt gecreëerd, dan ben je een voorbeeld. Gelukkig valt er rond zijn overlijden ook wel goed nieuws te rapen.

Er werd al bekendgemaakt dat er een film over de Playboy-baas in de startblokken staat.  Een film met daarin, hoe kan het ook anders, de nodige seks, drugs en rock ’n roll.

https://www.instagram.com/p/BQyf0PBgiS1/?taken-by=margot.robbie

Het was al geweten dat Jared Leto gecast werd om Hugh Hefner te spelen. Maar nu komt het goede nieuws…niemand minder dan de sexy Australische actrice Margot Robbie zal één van de vrouwen van Hugh spelen. Wie dat gaat zijn, er zijn er wel meer natuurlijk, is nog niet geheel duidelijk. Vermoe-delijk zal het gaan om “Playmate of The Year” Kimberly Conrad. Een knap en sexy konijntje dat maar liefst 21 jaar de lakens ververste in de Playboy Mansion. Ook de rol van Hugh’s laatste, Crystal Harris, ligt nog binnen de mogelijkheden. Die laatste was sinds 2012 met Hugh getrouwd en bleef tot zijn laatste adem bij de oude knar.

Waarom wij Margot dé ideale vrouw van Hugh zouden vinden? Kijk maar eens naar haar beste scènes uit ‘The Wolf of Wallstreet’…ze is in ieder gavel niet vies van een streep naakt…kijk maar!

 

Foto: YouTube

Tags:

Joy of Matcha

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Waar is dat blondje? HIER is dat blondje!

In onze zoektocht naar interessante potentiële kandidaten voor een interview botsten we op een ...

Heel puik, die Romy Stuik

Friesland, het doet ons dromen. Vaag herinneren we ons Twarres, met hun onbegrijpelijk gebrabbel. ...

Fitgirl Monday: Esther Dijkstra

Voor onze job zitten we tegenwoordig wel meer in Nederland. En als er één ...