Kruip eens met zijn allen in een werftoilet: #portapottychallenge

#Challenges, ze zijn er in alle mogelijke maten en vormen. Soms volstrekt debiel, af en toe best geinig en zeer sporadisch lekker kinky. Onder welke categorie we de #portapottychallenge moeten scharen? Dat beslissen jullie maar…

Met zijn allen in een werftoilet!

De bedoeling? Met zoveel mogelijk lopers in een mobiel toilet kruipen en er een video van delen met de #portapottychallenge. Brengen we jullie al op ideeën? In de Verenigde Staten is het alvast een enorme hype.

De helden van het moment? Ongetwijfeld de leden van het Riverside Cross Country Team. Deze rekels zijn er in geslaagd met zijn 40’en in een Toi Toi Dixi te kruipen. Je moet het maar doen. Of het om een proper werftoiletje ging daar hebben we het raden naar, het is te hopen dat bouwvakker Rudy er niet net was gepasseerd.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Hoe zou het zijn met ‘Pimp my Ride’ West Coast Customs?

Wij houden wel van wagens die een streep rubber achterlaten op het asfalt, de ...

Koning Hans komt terug naar België

Hans Teeuwen? Ofwel ben je een ontzettende fan van deze Nederlandse stand-up comedian/cabaretier, ofwel ...

4 brute series die hij moet zien!

Mannen, hoe graag ze ook kijkt naar ‘Jani gaat…’, ‘Zo Man zo Vrouw’, ‘Gossip ...