Morning Recovery Drink l NOOIT meer katers!

Nee, we lijden niet aan geheugenverlies. Ja, we weten dat we er al over geschreven hebben. Maar als we onze lezers gelukkig kunnen maken met er een paar weg te geven, waarom zouden we het dan niet doen? Dus vooruit laten we nogmaals voor de drinkebroers onder ons de MORNING RECOVERY DRINK onder het voetlicht plaatsen. Het is nog voor een goed doel ook.

Nooit geen kater meer

Zwaai maar dag met je handje aan de katers, want dit drankje, ontsproten uit de koker van een voormalig TESLA medewerker voorkomt ze. Gewoon na je sloten drank, één magisch dranken voor het slapen en je wordt fris als een hoentje wakker!

Het recept is oorspronkelijk afkomstig van Zuid-Korea en is gebaseerd op DHM, melkdistel, taurine, vitamine B & C en Elektrolyten. De elementen die je nodig hebt om stevige misselijkheid en een kater te voorkomen. Sisun Lee, de uitvinder testte het 2 weken lang en stond elke keer zonder kater op. Dit is dus echt wat voor onze lezers!

Win 6 flesjes van dit katerwater!

Eén lezer kunnen we gelukkig maken, want om te vieren dat Morning Recovery nu ook in ons land verkrijgbaar is mogen we een setje van 6 stuks weggeven. Dat is dus zes keer zuipen als een zwijn, of 3 keer als je je beste vriend meeneemt natuurlijk. Later vandaag organiseren we een win-actie op Facebook, dus houd onze tijdlijn in de gaten. Het is het waard!

Bestellen kan natuurlijk ook moest je  ernaast grijpen. 6 flesjes komen op 28,20 euro, dan weet je meteen wat we weggeven!

Facebook

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Scandinavisch design voor je tuin/terras

Terwijl de ene redacteur van Whatmatters in het landelijke Geel uitkijkt over de velden ...

Exclusief & smaakvol

Bij Whatmatters houden we van schoonheid, dat zal ondertussen wel duidelijk zijn. Voor de ...

Surfers paradise in the city

Ben je een rasechte beach boy of beach babe? Wil je zelfs met je ...