Zet Jessy Malysse Miss Exclusive opnieuw op de kaart?

Miss Exclusive…Er is nooit meer inkt gevloeid dan over deze verkiezing. Volgens de organisatie zijn zij de gedoodverfde opvolger van Miss België en claimen ze stuk voor stuk knappere kandidaten te hebben dan hun concullega’s. Aangezien wij uit de verkiezing Miss België al wel wat mensen hebben gebracht, is het nu dan eens tijd om ook eens eentje uit de Miss Exclusive-stal te brengen. Kwestie van op twee paarden te wedden. Wij kwamen uit bij Jessy Malysse en stelden ze een paar vragen.

Hallo exclusieveling…stel je eens kort even voor? 
Hallo, ik ben Jessy Malysse, 18 jaar oud en ben dus finalste Miss Exclusive 2018.

Is dit je eerste verkiezing?
Ik ben nu bezig met de tweede verkiezing. Vorig jaar heb ik meegedaan aan Miss Fashion waar ik de halve finale behaald had, maar de finale jammer genoeg niet. In 2014 heb ik ook een opleiding gevolgd voor catwalk en fotoshoot dus ben ik wel al een tijdje bezig met het model leven.

Heb je daarnaast nog andere hobby’s?
Ik ga gaan fitnessen en heb ook nog gedanst maar jammer genoeg moeten stoppen doordat de uren samenvielen met mijn schooluren.

Waarom ben je begonnen als model?
Ik ben hiermee begonnen omdat dit mij al altijd van jongs af aan heeft aangesproken. Ik doe nu ook mee aan Miss Exclusive om mijn zelfvertrouwen te verbeteren en moet zeggen dat dit al veel verbeterd is in vergelijking met een paar maanden geleden.

Wat verkiezingen allemaal kunnen doen! Het zelfvertrouwen heb je nu, zijn er nog andere persoonlijke eigenschappen, waarmee onderscheid je je van anderen?
Ik onderscheid me van anderen mits ik niet van de grootste en eigenlijk ook niet echt een make-up type ben dat elke dag make-up opdoet om buiten te komen. Ik doe enkel make-up aan bij feestjes en bij de samenkomst van alle finalisten.

Een staaltje naturel dus! Ben je ook een beetje avontuurlijk? Wat is het gekste dat je ooit gedaan hebt? Wat staat er nog op je bucket list?
Indoor Skydiven dankzij de organisatie van Miss Exclusive! Op mijn bucket list staat nog om eens echt te skydiven door middel van uit een vliegtuigje te springen.

We zullen het volgen op sociale media. Dit gezegd zijnde, waarom moeten we je hierop volgen?
Daarop kan je volgen wat we elke week doen, hoe we kunnen werken aan een beter milieu, want Miss Exclusive werkt samen met Miss Earth. Je kan er ook vinden wat ik moet verkopen zoals snoepjes, tickets en ook steunkaarten.

Die dekselse Ken…moeten verkopen zeg! Beter verkopen dan zelf opeten met het oog op de verkiezing denk ik dan! Een persoonlijk vraagje…heb je een vriend? Wat heeft hij/of wat moet een man doen om jou te verleiden of te behagen?
Nee ik heb geen vriend. Maar hij zou zeker gewoon zichzelf moeten zijn en mij aan het lachen kunnen brengen, niet lachen door grapjes enzo maar gewoon vanaf ik hem zie dat er spontaan een glimlach op mijn gezicht verschijnt.

Humor telt niet dus! Dus…de essentiële tip voor mannen? Wat wil je hen meegeven?
Wees gewoon altijd jezelf doe je niet voor als een ander want meestal werkt dit toch niet. Een vrouw wil gewoon de puurheid van een man zien.

Dat noteren we! Eens een date…wat zijn jouw 3 favoriete adresjes?
Je kan me veel in de K in Kortrijk vinden. Ook in Ringshopping Kortrijk Noord (Kuurne) kan je me zeker vaak vinden. En, De Sopraan in Waregem waar je lekker kunt genieten van een hapje en drankje!

Kortrijk begot! We kennen wel iemand in de buurt daar! We zullen het hem doorgeven! Voor we afsluiten…wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Ik wil beginnen werken in een kinderopvang want een gelukkig kind zien doet me zelf plezier. Ik wil ook andere mensen inspireren die ooit gepest zijn geweest door te tonen van: ‘kijk, als je iets wil kan je het bereiken als je het maar wil.’

Mooi zo…nog andere bijzonderheden? Zaken die je in de kijker wil zetten?
Zet zeker een like op mijn Facebookpagina Miss Exclusive 2018 finalist 5 Jessy Malysse. Je kan ook altijd een smsje sturen ME 5 naar 6045. Tickets voor de finaleshow op 2 december zijn bij mij verkrijgbaar, je moet enkel een berichtje sturen. Je kan ook altijd een zakje snoep kopen of een steunkaart.

Voilà, verkopen kan je ook al! Veel succes en misschien tot dan! Wij blijven het in ieder geval volgen!! Geef haar alvast die Like en volg haar verdere avonturen!

Credits: Phil Tubbax

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Sla je slag: Sylvie Meis is terug single!

Een knappe ervaren vrouw van 40 jaar scoren terwijl ze het lijf en leden heeft ...

Primeur! Temptation Jill siert als eerste BV cover van GR8!

Tuning cars en babes…twee zaken die hand in hand samen gaan! Je kan geen ...

Geen brons, geen zilver maar knappe DJ Sara Gold!

Bucket lists…als we deze al hebben lopen, kunnen we alvast één ding afvinken. Na ...

Hosting door Fraai