Vergeet de G-Spot…vrouwen worden echt wild van de A-Spot!

Bestaat hij of bestaat hij niet…deze discussie gaan we hier vandaag niet voeren. Wel is het zo dat algemeen aangenomen wordt dat een stimulatie van de G-spot, een klein sponzig stukje ongeveer vijf centimeter in de vagina, bij een vrouw kan zorgen voor vaginale orgasmes, en laat dat nu net dat hoogtepunt zijn dat door vrouwen erg moeilijk te bereiken is. Maar wat zou je ervan vinden als er zich nog een gevoelig plekje bevindt? Eentje dat nog gevoeliger is? Eentje dat ervoor zorgt dat ze nog meer opgewonden raakt? Of gewoon eentje dat haar gewoon nog nattere, hevigere en meer intense orgasme geeft? Dat kan alleen maar de A-Spot zijn dan!

De A-spot staat voor anterior fornix erogenous zone, en is een stukje gevoelig weefsel aan de binnenkant van de vagina. Hij bevindt zich in het gebied tussen de blaas en baarmoeder, dieper dus dan de G-spot. Dit ligt zo’n twee centimeter dieper de vagina in. De A-spot wordt ook wel de ‘vrouwelijke prostaat’ gezien, omdat hij ongeveer op dezelfde plek zit en op dezelfde manier gestimuleerd kan worden.

We legden ons oor te luister bij Klinisch seksuologe Alicia Sinclair. “Buig je vinger ietsje naar haar toe, in een haak, en breng ze in de vagina. Wijs hierbij naar de navel. Als je een sponzig stukje tegenkomt heb je de G-spot te pakken…ga dan iets dieper.”

Zoals we al eerder (en uit ervaring!) stelden, de G-spot wordt vaak aangeraden om te stimuleren tijdens de seks. Sinclair raadt je dan ook aan om je genotspijl vooral bij het voorspel op de A-spot te richten. “De A-spot zorgt vooral voor meer sensatie en zorgt ervoor dat je natuurlijk glijmiddel aanmaakt. Sommige vrouwen kunnen ervan klaarkomen, maar lang niet iedereen.” Een andere manier, en niet voor iedereen weggelegd, is de A-spot te vinden terwijl ze anaal wordt gestimuleerd. “Veel vrouwen beleven veel genot aan anale stimulatie, en dit is vanwege de sensaties die je A-spot hierbij teweegbrengt.” Dit hoeft natuurlijk niet altijd een vinger te zijn…een speeltje kan natuurlijk ook een, euh, handje helpen..

Tijd om op ontdekkingstocht te gaan Lads!

Credits: Giphy

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Mannen pas op! Dit standje breekt het meest jouw genotsknots!

Tegen een beetje avontuur zeggen we niet neen, maar op het vlak van lenigheid, ...

10 redenen waarom kleine borsten helemaal top zijn ?!?

Ok, het is fout, maar af en toe lezen wij natuurlijk een vrouwenblad. Ook ...

Ga eens wereldwijd naakt!

Nee, wij zijn zeker nog niet overal ter wereld naakt gegaan. Niet dat we ...

Hosting door Fraai