De ultieme truc voor Tinder succes!

Helden op Tinder ze bestaan. We menen ons te herinneren dat dit in een ver verleden niet zo moeilijk was, maar kom. Wij waren al langer achter dat foto’s met een schattig kind of hondjes helpen, maar volgens een studie werkt ook een andere praktijk ontzettend goed: je goed kleden. Inspiratie genoeg alvast op onze website.

Draag een pak

Voor de test werden twee verschillende Tinder-profielen aangemaakt en twee keer exact hetzelfde model gebruikt. Beide profielen waren op de foto’s na identiek. Waar in het eerste profiel weinig aandacht was besteed aan kleding, zorgden ze dat het model in het tweede profiel goed gekleed was. Het verschil was enorm. Het eerste profiel scoorde slechts 16 matches in twee weken tijd, terwijl dezelfde kerel in het pak maar liefst 72% matches scoorde. Meer dan 450% meer dus. Nu wij vinden dat op twee weken tijd nog altijd geen score om een rondedansje te doen, maar kom.

Vergeet dus die blote bast, parkeer ook even je vrienden aan de zijkant en ook dat petje moet maar even achterwege blijven. Haal jezelf een stijlvol pak en neem de ene selfie na de andere.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Visualiseer je tattoo voor je ze laat plaatsen!

Een tattoo, zeker je eerste is geen kleine beslissing, tenzij je natuurlijk deze in ...

7 zaken die je NIET moet doen, nu je eindelijk aan het daten bent…

Jaren heeft het geduurd, maar nu is het zover: je hebt een vriendin weten ...

Verleid dames met A&F 'First Instinct'

Als er één geurtje was in onze topperiode waarmee wij menig harten sneller lieten ...

Hosting door Fraai