Wij (of ons lief) strijken nooit meer!

Bon, als er een Nobelprijs voor het redden van een relatie bestaat, gaat deze naar Rohan en Trevor. Twee gozers die er niet beter op vonden ’s werelds eerste automatische strijkmachine te ontwikkelen.
Het apparaat werkt tegelijk als strijkijzer, stomer én als droger. ‘Iron Effie’ strijkt je kleding door het te koppelen en drukt de kreuken eruit. Daarnaast kan de machine de kleding ook alleen stomen als het gaat om wat gevoeligere stof gaat.

Je zal misschien denken, ik gebruik het ‘antikreuk-programma’ van je droogkast en leg nadien alles (ongestreken) in de kast maar met de ‘Iron Effie’ maak je het verschil. Het apparaat is minder heftig dan een droger, gebruikt slechts hete lucht om de kleerkast klaar te maken, met andere woorden, je kleding krijgt het niet hard te verduren en dus gaat het langer mee. Onze hulp kan tot wel 12 artikelen per keer verwerken. Het enige wat je hoeft te doen is de stukken op een rek hangen, op ‘go’ klikken en toekijken hoe alles schoongemaakt wordt.

Vanaf nu dus geen discussies meer over wie de strijk nog moet doen en wie er in de zetel voor TV mag hangen. Jullie hangen vanaf nu samen in de zetel! Nu enkel nog overeenkomen wat jullie gaan bekijken natuurlijk!

Meer info waar je je dit ding kan aanschaffen? Ga naar de site!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Altnova, houten iPhone Cases

Gezien onze onhandigheid, zien we liever een ambacht beoefenen dan dat we zelf met ...

Is de vaginalijm effectief op komst?

In onze zoektocht naar boeiend nieuws botsen we toch soms op een nieuwtje, waar ...

Met de Manta5 Hydrofoiler zweef je over het water!

Marco Borsato en Jezus liepen al over het water, maar tegenwoordig is het voor ...