Dit is het nieuw lief van Justin Bieber!

Na een knipperlichtrelatie met zangeres Selena Gomez, wat gefoefel met onder andere Kourtney Kardashian, Sofia Richie en Hailey Baldwin heeft het tiener- en misschien wel twintiger-idool een nieuw lief.

https://www.instagram.com/p/BWg9oeijkpW/?taken-by=paola_paulin

Volgens Us Weekly is de zanger aan het daten met de 26-jarige actrice Paola Paulin. Bieber zou haar hebben ontmoet in de kerk, een plaatsje waar hij de laatste tijd wel meer gesignaleerd wordt. De damesheld heeft de actrice eind september ontmoet toen ze samen in de mis zaten en zou haar meteen hebben uitgevraagd. Als eerste date koos de ondertussen toch wel erg vrome Bieber een speciale plaats uit voor hun eerste date. Hij stond erop met haar, u raadt het nooit, naar de kerk te gaan. Of er ook gebiecht is, konden we niet achterhalen.

https://www.instagram.com/p/BV583XNDC8e/?taken-by=paola_paulin

Justin wilde volgens ingewijden Paola ook voorstellen aan de pastoor met wie hij de laatste tijd veel optrekt. Zou die pastoor ondertussen al weten dat Justin geen kindersterretje meer is? In tegenstelling tot mijnheer pastoor, zijn wij meer benieuwd naar Paola…en terecht!

https://www.instagram.com/p/BUi22RZjup6/?taken-by=paola_paulin

Credits: Instagram

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Rondingen die gezien mogen worden: Janine!

Instagram is een bijzonder fenomeen. We willen er al weleens jongedames benaderen die ons ...

Valentijnspecial voor de Ladies: Rico Mallee, knapste vent uit Nederland

We moeten eerlijk blijven…hoewel we een online magazine voor mannen zijn, zien we in ...

Hosting door Fraai