Dit is het nieuw lief van Justin Bieber!

Na een knipperlichtrelatie met zangeres Selena Gomez, wat gefoefel met onder andere Kourtney Kardashian, Sofia Richie en Hailey Baldwin heeft het tiener- en misschien wel twintiger-idool een nieuw lief.

https://www.instagram.com/p/BWg9oeijkpW/?taken-by=paola_paulin

Volgens Us Weekly is de zanger aan het daten met de 26-jarige actrice Paola Paulin. Bieber zou haar hebben ontmoet in de kerk, een plaatsje waar hij de laatste tijd wel meer gesignaleerd wordt. De damesheld heeft de actrice eind september ontmoet toen ze samen in de mis zaten en zou haar meteen hebben uitgevraagd. Als eerste date koos de ondertussen toch wel erg vrome Bieber een speciale plaats uit voor hun eerste date. Hij stond erop met haar, u raadt het nooit, naar de kerk te gaan. Of er ook gebiecht is, konden we niet achterhalen.

https://www.instagram.com/p/BV583XNDC8e/?taken-by=paola_paulin

Justin wilde volgens ingewijden Paola ook voorstellen aan de pastoor met wie hij de laatste tijd veel optrekt. Zou die pastoor ondertussen al weten dat Justin geen kindersterretje meer is? In tegenstelling tot mijnheer pastoor, zijn wij meer benieuwd naar Paola…en terecht!

https://www.instagram.com/p/BUi22RZjup6/?taken-by=paola_paulin

Credits: Instagram

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Ex- politieagente is Nederlands mooiste!

Nochtli Peralta Alvarez…dit is de naam die uit de gouden enveloppe tevoorschijn kwam tijdens ...

INKED – De wilde bloem in Scarlet Rose

Bij Scarlet, dachten wij spontaan Johansson, maar dat is nu volkomen verleden tijd. Onze ...

Meghan Markle, het nieuwe oogappeltje van Buckingham Palace

Het is zover…de flamboyante Prins Harry, zoon van Charles & Diana gaat trouwen. De ...