Bekende Nederlander gaat viraal met humoristische video over wapendracht in VS

Zegt u de naam Arjen Lubach iets? Bij Noorderburen onder onze lezers zeker wel. In zijn programma ‘Zondag met Lubach’ Komt hij met humoristische, soms scherpe filmpjes over actuele thema’s.  Niet zo lang geleden deed hij de wereld geloven in een spin-off van Game of Thrones of werd Donald Trump al eens aan het kruis genageld na de verkiezingen. Nu is het alvast de beurt aan de wapenbezitters in de VS. Thema van dit filmpje? Een oproep aan de Europeanen om Amerika te helpen genezen van de NRA, ‘nonsensical rifle addiction’.

De video gaat ondertussen viraal en heeft de andere kant van de Atlantische Oceaan ook bereikt. Twitter ontploft en tientallen Amerikaanse media nemen het filmpje over. De Amerikanen zelf lijken niet echt te kunnen lachen met dit filmpje. De ziekte schijnt dan toch een kern van waarheid te bezitten. Ooit de reportage gezien bij Reizen Waes? Daar gaven Amerikanen elkaar korting in een eethuis als ze met een geweer in de broek kwamen dineren. En hoe hier met humor een brandend actueel thema wordt aangesneden.

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Ink Master: Meesters der Lage Landen, komt naar België & Nederland!

Niet dat we bang zijn voor naalden, maar tot op heden zijn we tattoo ...

Hoe word je fit, rijk en slim?

We zouden hier ongetwijfeld een antwoord uit de mouw kunnen schudden, maar we laten ...

Hosting door Fraai