Weekendmadeliefjes 37

 

 

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet jaloers zijn als lief en moet je al eens wat vrouwelijk schoon kunnen verdragen.  Op onze zoektocht naar vrouwelijk schoon door de week komen we dan ook heel wat mooie bloemetjes tegen. We parkeren deze dan ook in een aparte map en gaan er op een luie weekendmorgen nog eens gezwind door. Daar wij dan ook niet egoïstisch zijn en alles voor onszelf houden delen we deze ‘Weekendmadeliefjes’ maar al te graag. Geniet ervan!

Credits: Redbust

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Op de sofa bij model Céleste Vincent

Mensen die ons kennen weten dat wij, van Whatmatters, in onze bovenkamer soms rare ...

Whatmatters werd getrimd door model Ellen Duijn

Enschede, het stedelijk hart van Oost Nederland. Het epicentrum van muziek en cultuur in ...

Yasmine Boukkra l Doet ons smelten als melkchocolade…

We geven het toe, we ontbreken soms wat kleur op de pagina’s van Whatmatters. ...