Standard, verser krijg je je pizza niet !

Dat ’t Groen Kwartier in Antwerpen leeft, dat staat al langer buiten kijf. De groene rekels van PAKT Antwerpen bouwden de site – waar ook The Jane van Sergio Herman een plaatsje heeft – tot een bruisende hotspot van bedrijven en stadslandbouwers. Moestuintjes en serres op daken zijn er dan ook geen uitzondering. Nu kan je je tegenwoordig niet enkel door Sergio culinair in de watten laten leggen, je vindt er ook het laagdrempelige STANDARD.

Pizza met een plus

Wat je daar kan krijgen? Pizza! Maar dan wel met onbespoten groenten en kruiden vanop het dak van de PAKT-site. Het zuurdesem deeg is gezonder en licht verteerbaar, terwijl het menu de seizoenen volgt. Pizza’s met een plusje dus. Je kan ter plekke eten, maar net zo goed neem je je pizza – al dan niet met de bakfiets of fixie – mee naar huis. Weet dat er ook elke dag een apero voorzien is tussen 17u en 18u en dat je er dan free fingerfood kan scoren!

Nee, het interieur is misschien niet spectaculair, hier draait het echt wel om de pizza’s en andere gerechten. Ruwe materialen als beton en tegels maken de sfeer, die industrieel aandoet. In de winter is het fijn binnenkijken in de open keuken, terwijl er in de zomer een enorm terras is. Maar dat zal wachten worden tot volgend jaar waarschijnlijk.

Zeker een adresje om eens te gaan ontdekken!

Facebook 

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Kamping Kitsch Club pakt uit met een eigen t-shirtlijn!

Ons favoriete festival op betrekkelijk kleine schaal? Doe ons dan Kamping Kitsch Club maar. ...

Gentleman's Fair, puur voor mannen

Beurzen zat, maar interessante beurzen voor mannen? Bitter weinig! Uiteraard kan je stenen gaan ...

Koffie uit een unieke Piaggio: BAR-BARISTA

Een heerlijk kopje koffie smaakt op enkel moment. Het is dan ook niet onlogisch ...