Shakira is terug single!

Als we de geruchten mogen geloven natuurlijk. In ieder geval, waar rook is, is vuur en dus kan het wel eens zijn dat de vurige Colombiaanse het tegenwoordig nog vurigere Barcelona van vriendje Gerard Piqué verlaten heeft. Dat verklaart natuurlijk een deel waarom Gerard zo emotioneel reageerde na de met 3-0 gewonnen match van Barcelona achter gesloten deuren tegen Las Palmas.

https://www.instagram.com/p/BW32TuQgerl/?taken-by=shakira_mydream

Hoewel Gerard zelf niet slecht boert zal hij niet veel centjes uit de ‘scheiding’ met een miljardair als zijn Colombiaanse schone halen daar ze niet getrouwd waren. Wel hadden ze twee kinderen wat maakt dat Shakira met haar welgevormde, euh, vormen misschien wel de heetste milf is die op onze aardkloot haar hips niet laat liegen…

 

Credits: YouTube/Instagram

 

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Liesbeth Claus gaat voor het kroontje van Miss België

Missen…niet voor het eerst dat we ze benaderen of, dit gebeurt ook, ze ons ...

De Caraïbische villa van Prince (inclusief paarse oprit) staat te koop!

Mark Coucke, een buitenverblijfje nodig? Sinds Mark Coucke Anderlecht in zijn portefeuille heeft, ademt hij ...

Vlaamse Pareltjes van Instagram Deel II: Maxime Vergauwen

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Hosting door Fraai