Shakira is terug single!

Als we de geruchten mogen geloven natuurlijk. In ieder geval, waar rook is, is vuur en dus kan het wel eens zijn dat de vurige Colombiaanse het tegenwoordig nog vurigere Barcelona van vriendje Gerard Piqué verlaten heeft. Dat verklaart natuurlijk een deel waarom Gerard zo emotioneel reageerde na de met 3-0 gewonnen match van Barcelona achter gesloten deuren tegen Las Palmas.

https://www.instagram.com/p/BW32TuQgerl/?taken-by=shakira_mydream

Hoewel Gerard zelf niet slecht boert zal hij niet veel centjes uit de ‘scheiding’ met een miljardair als zijn Colombiaanse schone halen daar ze niet getrouwd waren. Wel hadden ze twee kinderen wat maakt dat Shakira met haar welgevormde, euh, vormen misschien wel de heetste milf is die op onze aardkloot haar hips niet laat liegen…

 

Credits: YouTube/Instagram

 

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

De goede genen van Sofia Resing

Nu hebben we al heel wat vrouwelijk schoon uit België en Nederland in ons ...

Wat zoekt knapperd Kimm in Ierland?

Ierland, als we aan dit land denken moeten we spontaan denken aan de joviale ...

Sammy, Een Instagram-fitnessinspiratie

Zoals trouwe lezers al wel weten, zweten wij bij momenten de pleuris uit ons ...