Shakira is terug single!

Als we de geruchten mogen geloven natuurlijk. In ieder geval, waar rook is, is vuur en dus kan het wel eens zijn dat de vurige Colombiaanse het tegenwoordig nog vurigere Barcelona van vriendje Gerard Piqué verlaten heeft. Dat verklaart natuurlijk een deel waarom Gerard zo emotioneel reageerde na de met 3-0 gewonnen match van Barcelona achter gesloten deuren tegen Las Palmas.

https://www.instagram.com/p/BW32TuQgerl/?taken-by=shakira_mydream

Hoewel Gerard zelf niet slecht boert zal hij niet veel centjes uit de ‘scheiding’ met een miljardair als zijn Colombiaanse schone halen daar ze niet getrouwd waren. Wel hadden ze twee kinderen wat maakt dat Shakira met haar welgevormde, euh, vormen misschien wel de heetste milf is die op onze aardkloot haar hips niet laat liegen…

 

Credits: YouTube/Instagram

 

 

Tags:

Joy of Matcha

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

De knapste vrouwen op aarde? Hier vind je ze!

Uiteraard vind je in België  ravissante exemplaren van de vrouwelijke soort. Maar waar vind ...

In bad met Antje Utgaard

Vergeet Kate Upton. De houdbaarheidsdatum van dit welgevormd Instagramfenomeen nadert. Aangezien veranderen van spijs ...

Amber De Vos, topmodel in wording!

Aangesproken worden op straat door de referentie als het gaat om het scouten van ...