Een Smartwatch voor koningen!

Het is niet onze gewoonte om twee keer over hetzelfde te schrijven, maar als TAG HEUER met een speciale editie van de MODULAR 45 op de markt komt, kunnen we niet anders. De KINGSMAN Special Edition verdient het immers om in de kijker te staan.

Exclusieve editie

Het horloge schittert in de film ‘Kingsman: The Golden Circle’ en na het lezen van dit artikel misschien ook wel rond jouw pols. Het model dat exclusief via de website van Mr Porter wordt verkocht kan alvast onze goedkeuring wegdragen.

Roségouden lugs geven het horloge een elegant uiterlijk, terwijl het toch ook robuust en super mannelijk is. Het horloge komt met een Kingsman band en een extra oranje fluwelen exemplaar. Het grootste verschil met het horloge dat we eerder bespraken zit hem echter in de wijzerfuncties. Deze zijn verkrijgbaar in nachtblauw of grijs met Kingsman logo om 9 uur en 3 uur. Om 10:10 draait de wijzerplaat gedurende 10 seconden en het laat het K-vormige logo zien. Als laatste knipoog naar de film werd de originele Android Wear-verlichtingsfunctie vervangen door het logo van de film op de wijzerplaat, in goud op een witte achtergrond. Best wel bijzonder!

Het horloge – met een 45 mm kast – is vervaardigd in samenwerking met Intel, die deze Smartwatch laat draaien als een klok. In het horloge vind je een GPS, NFC payment sensor en een kijk je op een Amoled scherm. Wat dat allemaal moet kosten? Momenteel is enkel nog een pakketje te koop met de Kingsman X TAG HEUER. Haal alvast 3.600 roebeltjes uit je portefeuille!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Geef het maar toe, je bent een Lamzac!

Bij Whatmatters genieten alvast geregeld met volle teugen van het dolce far niente gevoel. ...

Betaalbaar Belgisch klokje

Onze voorliefde voor fijne klokjes is ondertussen genoegzaam bekend. De modellen van PONTIAC, een ...

Triwa & Obaku: fijne Scandinavische klokjes

Elke week stoten we nog op pareltjes van uurwerken. Hadden we heel diepe zakken, ...