Blogster Rebbeca Laurey leeft haar droom!

Kleine meisjes worden groot en maken dromen waar. Rebecca Laurey leeft in zo een sprookje. Deze bekende Nederlandse blogster pendelt tussen Amsterdam en New York, leeft van haar blog en maakt heel wat bijzondere dingen mee. Kortom, ze is goed op weg om het te maken en is nu al een inspiratiebron voor heel wat vrouwen. Daar willen wij natuurlijk meer over weten, zeker omdat ze ook nog eens een ravissante verschijning is. Wij wisten haar tussen haar koffers uit te vissen op Schiphol en snel enkele vragen te stellen. 

Hoi Rebecca, we weten dat je geen tijd hebt, dus laten we er maar gelijk invliegen? Wie ben je?

Rebecca Laurey, ik split mijn tijd tussen Amsterdam en New York en werk fulltime aan mijn eigen blog en social media.

Een bestaan waar we onmiddellijk voor tekenen! Hoe ben je met bloggen begonnen?

Ik ben een aantal jaar geleden begonnen aan mijn blog naast mijn fulltime baan in de mode, gewoon als hobby eigenlijk. Ik zocht een creatieve uitlaatklep, omdat ik dat aspect miste in mijn werk als event marketeer. Ik werkte in de mode maar niet “met mode”. Ik was nog totaal niet bekend met de bloggen en had geen idee wat het me op de lange termijn zou kunnen bieden. Van het een kwam het ander, en op een gegeven moment heb ik mijn baan opgezegd omdat ik veel meer doorgroeimogelijkheden zag met het runnen van mijn eigen bedrijf. The rest is history!

Daar maken we met plezier een diepe buiging voor! Hoe zou je je eigen stijl beschrijven?

Ik zou mijn stijl omschrijven als casual chic met een retro touch. Ik houd van de 70s, 80s en 90s!

Ok, en wat wil je met je blog bereiken?

Mijn blog is begonnen als iets van en voor mezelf en dit te delen met mensen met dezelfde interesses.  Ik vind het een enorme eer dat sommige mensen al jaren terugkomen naar mijn site en social media, en het leuk vinden om te volgen wat ik doe en draag!

Ons volgt geen hond, dus daar kunnen we inkomen! Hoeveel tijd stop je in dat bloggen?

Het is meer dan een fulltime baan! Het stopt nooit, dus het is lastig er een getal op te plakken. 

Ach ja, als je het maar graag doet. Wat is het mooiste wat je al als blogger hebt mogen doen?

Ik heb al heel veel mooie reizen mogen meemaken en bijzondere mensen mogen ontmoeten. Van een all-inclusive vakantie in Mexico, de Grand Prix van Monaco tot het muziekfestival Coachella.

Mooi, wij zitten nog altijd te wachten op het eerste telefoontje van Neckermann! Je moet de vlieger op dus we gaan afronden. Welke ambities koester je nog?

Ik zou heel graag mijn site willen uitbreiden en iets solide willen neerzetten waar ik de rest van mijn leven op kan bouwen, er is nog zoveel te doen en zoveel te zeggen!

Because why shouldn’t Monday be a party? 🎉 #amsterdam

Een bericht gedeeld door REBECCA LAUREY (@rebeccalaurey) op

Amen! Kan je startende bloggers nog een gouden tip meegeven?

Probeer vooral heel dichtbij jezelf te blijven, kijk niet teveel naar anderen! Er is er al een van iedereen “out there”, en als je iemand kopieert dan ga je nooit de beste versie ervan zijn.

Geloof in jezelf, je eigen kracht en authenticiteit!

Hopelijk lezen de Chinezen mee. Wat is voor jou pure luxe?

Kunnen doen wat je leuk vindt, elke dag weer. Mogen genieten van bijzondere reizen en in het moment leven!

Als allerlaatste, je 3 favoriete hotspots?

Hoxton of W hotel in Amsterdam en Soho House in New York!

Ok top en nu hollen Rebecca op die naaldhakken. New York wacht op je! De leven van Rebecca volgen? Volg haar blog, like haar op Facebook of neem een kijkje op Instagram.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

's Werelds knapste brandweervrouw?

Wat stel jij je voor bij een brandweerman? Een snor, armen als kabels? Dit ...

Bikinibabe Casey James lokt ons naar het strand

Ooit al gehoord van Casey James? Waarschijnlijk niet. Met wereldwijd nog net geen 50.000 ...

Nederlandse komt uit de schaduw van nichtjes Gigi en Bella Hadid

Goei genen ten huize familie Hadid. Niet enkel zijn Bella en Gigi waanzinnig hot, ...

Hosting door Fraai