Ultieme vrijgezellen…met 30 vrienden vier dagen lang gesoigneerd worden door 60 (!) dames

Er zijn wel wat nakende trouwpartijen onder onze vrienden waarvan de vrijgezellen of bachelor party  nog moet geregeld worden. Na het lezen van dit artikel krijgen wij meer dan waarschijnlijk vanuit ons thuisfront een njet maar wat wij niet mogen, wil niet zeggen dat jullie dit idee wordt onthouden!

Wie kent er Hedonisme? Wel, wat we nu gaan voorstellen is Hedonisme in de meest pure van zijn vorm. Denk aan een schitterend eiland, een lading aan gewillige en uiterst ravissante jongedames en alcohol met de hoeveelheid om een heel leger als dat van Noord-Korea lam mee te legen. ‘Eat that Donald!’ Soit, de meeste dromen zijn bedrog…tot…

 

Good Girls Company zet al deze fantasieën gewoon om in realiteit. Met 30 vrienden kan jij vier dagen leven als Hugh Hefner in zijn betere dagen. Op de tweede dag van het verblijf staat er ‘30 minutes in paradise’ op de agenda, waarbij elke vakantieganger een half uur lang verwend zal worden door maar liefst 16 dames. U leest het goed…ZES-TIEN jongedames verwennen de pretsnikkel! In totaal zullen er 60 dames aanwezig zijn om jou en jouw vrienden te plezieren, voor zij die problemen hebben met rekenen, ieder twee dus. Good Girls Company laat daarbij weten dat, voor zij die ineens niet meer kunnen rekenen, ruilen en delen helemaal toegestaan is.

Kostprijs? 5000 Eurokes…inclusief drank, condooms,…exclusief SOA’s want de dames zijn allemaal ‘gekeurd’. Bon, wie van je vrienden trouwt het eerst?

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Squirten…alles wat je (niet) wilt weten!

Of we al ervaringen hebben met een vrouw die tijdens de horizontale lambada spontaan ...

De 7 eigenschappen van de ideale man

Ons is het gelukt, de ideale vrouw aan de haak te slaan. Ok, we ...

ADVIES voor mannen met een kleine fluit!

Kijk niet iedereen kan even groot geschapen zijn, zo simpel is het. Een kleine ...