Ultieme vrijgezellen…met 30 vrienden vier dagen lang gesoigneerd worden door 60 (!) dames

Er zijn wel wat nakende trouwpartijen onder onze vrienden waarvan de vrijgezellen of bachelor party  nog moet geregeld worden. Na het lezen van dit artikel krijgen wij meer dan waarschijnlijk vanuit ons thuisfront een njet maar wat wij niet mogen, wil niet zeggen dat jullie dit idee wordt onthouden!

Wie kent er Hedonisme? Wel, wat we nu gaan voorstellen is Hedonisme in de meest pure van zijn vorm. Denk aan een schitterend eiland, een lading aan gewillige en uiterst ravissante jongedames en alcohol met de hoeveelheid om een heel leger als dat van Noord-Korea lam mee te legen. ‘Eat that Donald!’ Soit, de meeste dromen zijn bedrog…tot…

 

Good Girls Company zet al deze fantasieën gewoon om in realiteit. Met 30 vrienden kan jij vier dagen leven als Hugh Hefner in zijn betere dagen. Op de tweede dag van het verblijf staat er ‘30 minutes in paradise’ op de agenda, waarbij elke vakantieganger een half uur lang verwend zal worden door maar liefst 16 dames. U leest het goed…ZES-TIEN jongedames verwennen de pretsnikkel! In totaal zullen er 60 dames aanwezig zijn om jou en jouw vrienden te plezieren, voor zij die problemen hebben met rekenen, ieder twee dus. Good Girls Company laat daarbij weten dat, voor zij die ineens niet meer kunnen rekenen, ruilen en delen helemaal toegestaan is.

Kostprijs? 5000 Eurokes…inclusief drank, condooms,…exclusief SOA’s want de dames zijn allemaal ‘gekeurd’. Bon, wie van je vrienden trouwt het eerst?

 

Tags:

Joy of Matcha

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Pasen is contrair dit jaar!

Nog geen plannen voor het aankomend Paasweekend? Grijp dan nu alvast naar de agenda ...

5 dingen die een man nooit moet doen tijdens de seks

Waarom wij zo graag Esquire lezen? Omdat ze gewoon een stichtend voorbeeld zijn. Geregeld ...

Monroe Beach, Summer opening!

De Whatmatters redactie pakt graag wat kleur, bij voorkeur in een warm oord, met ...