Koop haar lingerie met jouw initialen in!

Nog een goede 1880 uur en het is weer zover. Dan moeten we met de beste kerstcadeautjes komen aandraven. Altijd lastig om te bedenken wat je je vriendin dit jaar voor kerst geeft. Dit jaar hebben wij alvast de oplossing voor jou! Lingerie werkt altijd met uitzondering na en stevige ruzie…vergeet het dan maar! Kerst dus!

https://www.instagram.com/p/BYCw2B3nCI1/?taken-by=chptrs.official

Tijdens Kerst mag het allemaal wat exclusiever, mooier, specialer,…unieker! Zo kan je bij het lingeriemerk chptr-S, enkel voor de feestdagen, je initialen in de lingerie laten borduren. Voor jou sowieso een succes, en je vriendin kan er vast om lachen. Ronddartelen met de initialen van het vriendje op kont en borsten…toegewijde dames willen dit stiekem echt wel!

Let op…deze unieke mogelijkheid zal enkel beschikbaar zijn in november en december en slechts op 2 stuks uit de collectie! Stuks die beginnen tellen vanaf 60€! Je weet wat te doen! Ga  al snel HIER of op Instagram maar eens kijken!

https://www.instagram.com/p/BX25JLkn2Ka/?taken-by=chptrs.official

Credits: Instagram

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Hosting door Fraai