Dior Homme Hardior: laat die zon maar komen!

Ok, de zon mag dan wel verdwenen zijn voor dit jaar, dat wil natuurlijk niet zeggen dat je geen zonnebril kan aanschaffen. We brengen allemaal best wel wat tijd door in het buitenland en ook het winterzonnetje kan hard zijn voor de ogen. Wil je een echt ‘statement piece’ op je neus? Ga dan voor de nieuwe DIOR HOMME HARDIOR!

Een statement piece op je neus

Niet iedereen zal onmiddellijk te vinden zijn voor dit model dat gebaseerd is op de New Wave-beweging uit 1980, maar iets zegt ons dat dat net de bedoeling was van Kris Van Assche die de bril ontwierp. Wij geven jullie alvast de campagne video mee.

De zonnebril zelf heeft een metalen frame met grote, hoekige glazen en is verkrijgbaar in 3 kleuren: zilver, oranje en groen. Niet de meest evidente kleuren. Tel daar nog de spiegelende glazen bij en je weet dat je met deze bril niet onopgemerkt blijft. Voor de bril tel je een goede 458 dollar neer, dus je gaat er best niet na dag 2 op zitten.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Modeliefhebbers opgelet: Only for Men opent webshop in Vlaanderen!

De meest spraakmakende mannenmodeketen van Nederland, opent de webshop voor de modebewuste mannen van ...

De puurheid van O'rèn

Allez les Belges O’rèn, je kan er niet meer naast kijken. Menig ravissante deerne ...

Themaboxen voor de jonge man: The Savvy

Leuke Belgische webshops? Er zijn er ondertussen wel een aantal en sinds kort mag ...