Deze 5 mannen vormen een bedreiging voor je relatie!

Uiteraard ben jij het mannetje, kan ze niet beter krijgen dan jij en ben jij Gods geschenk aan vrouwen, maar toch voor je het weet heeft ze een ander… Wil je voorkomen dat je binnen onafzienbare tijd weer zelf je aardappelen kan schillen en alleen in bed ligt, dan hou je maar beter deze 5 types van mannen die een bedreiging kunnen vormen in de gaten. Althans dat is toch wat de rekels van Mens Health beweren en wie zijn wij om deze specialisten tegen te spreken?

1. De beste vriend 

Mannen en vrouwen die gewoon vrienden zijn, wij geloven er niet in! Mannen willen net altijd dat stapje verder gaan, hoe zit je zelf in elkaar? Gaat ze de laatste tijd wel veel op stap met haar ‘beste vriend’, dan is het misschien tijd om eens een babbeltje te slaan met dit kereltje. Nu blijkt uit onderzoek wel dat de kans klein is dat je vriendin haar vriendschapsrelatie op het spel wil zetten voor een potje ketsen. Hoe beter je zelf de beste vriend kent, hoe kleiner de kans dat hij toeslaat.

2. De collega

Nee, je moet haar niet dwingen tot stempelen, want dan draai je er financieel zelf voor op, maar weet dat de meeste relaties op het werk ontstaan. Een collega biedt op het werk vaak een luisterend oor en ze moeten samen naar de pijpen van een baas dansen, wat een band schept. Weet dat gezamenlijke projecten jou en je vriendin dichter bij elkaar kunnen brengen. Geef de collega geen kans en ga samen op cursus kantklossen of origami.

3. Jouw beste vriend

Het zou de eerste ‘beste vriend’ niet zijn die achter je rug met je vriendin ligt te krikken. Meestal lijkt hij wat op jou qua karakter en dat ziet jouw vriendin natuurlijk ook. Ze ziet jouw beste vriend ook als veilig en gaat vaak net daarom er net iets vlotter mee om. Jouw beste vriend blijft natuurlijk een man, dus zeker ben je nooit! Wees niet altijd lyrisch over je beste vriend, want voor je het weet gaat je vriendin toch wel eens testen of jouw verhalen kloppen.

4. De fitnesscoach

Een personal trainer die zijn job natuurlijk letterlijk neemt is het begin van het eind. Zwaai maar dag met je handje! Niet alleen is het vaak een adonis, hij laat haar zich ook beter voelen en daar kan jij niet tegenop. Geef je vriendin voldoende complimenten en wees trots op haar dat ze zo hard traint. Het minimaliseert de kans dat ze 10 keer pompen al te letterlijk neemt.

5. Haar baas

Waar denk je dat het woord ‘bazenpoeper’ vandaan komt… Hij heeft macht, aanzien en is wijs. Ben jij dat ook? Dek je in en trek met haar naar een museum, verken de wereld en lees af en toe eens een boek. Toon je een man van de wereld en daar hoef je echt niet rijk voor te zijn.

Bron: Mens Health

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Hier fantaseren vrouwen over tijdens het masturberen!

Pssssst, je hoeft geen blozende kaken te krijgen, niet alleen jij doet het, ook ...

Geen alcohol, puur fruit

Wijn uit de tuin? Alvast niet uit de mijne. Eén ik heb geen tuin ...

Hosting door Fraai