Wij zijn helemaal HOOKED aan deze rum

Zelf blijven we nog steeds trouw aan de gin tonic, maar heel wat vrienden wagen zich meer en meer aan de rum. Af en toe doen we dus gewoon mee op de Whatmatters redactie en halen we de rum boven. Sinds kort is dat de HOOKED rum.

Rum made in Belgium

De Belgische rekels achter deze rum, staken de eeuwenoude spirit immers in een nieuw jasje. En dat jasje kunnen we wel pruimen. Deze spiced rum biedt dan ook een unieke, artisanale blend van vier verschillende rums en kruidentoetsen. Deze rum werd bovendien gerijpt op op eiken cognacvaten en eigenhandig gebotteld door Niels en Wouter Vandekerhove in West-Vlaanderen. Je mag er dus gerust vanuit gaan dat er best wat noeste arbeid aan te pas gekomen is!

Het grote voordeel van deze rum? 1/3 minder suiker dan bij een andere rum. Beter voor de tandjes en je gezondheid in het algemeen dus. Al valt een matig drankgebruik naar het schijnt ook wel aan te raden… In elk geval kan je deze rum ook perfect puur drinken, al is verwerken in een cocktail natuurlijk ook toegestaan.

Wie deze rum proeft is hooked en voor eeuwig fan, dus kijk uit. Een flesje haal je in huis voor 39,90 en koop je bij de betere speciaalzaak. Ook Piet Moodshop en Boost Moodshop hebben hem in huis. De rekels achter de rum zijn overigens dezelfde als deze van Kiss My Vermouth waar we eerder over schreven. Schol!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Tips van jonge miljonairs!

Rijk worden, wie wil dat nu niet? Terwijl wij ons de pleuris werken, proberen ...

Speciaalbieren in een box

Pakjestijd mag dan weer op zijn einde lopen dit jaar, maar ook volgend jaar ...

Exclusief op Whatmatters: Femke Fatale, Belgisch bekendste ink-model

Schoon volk op onze radioshow op Radio Stad (Antwerpen 107.8FM) afgelopen dinsdag. Niemand minder ...

Hosting door Fraai