Kippetjes van Hooters stellen jaarkalender 2018 voor!

Neen, geen jaarkalender met gefrituurde chicken wings dit jaar. De fastfoodketen dat wereldwijd bekend staat om zijn perfect geplaatste gigantische uilen op de T-shirts van de schaarsgeklede serveersters weet wat jij en ik, mannen dus,  boeit! Onder het motto ‘Toeters van Hooters’ komen ze nu met een bijna even pikante jaarkalender als hun gekruide kippenvleugeltjes.

Een deel van de opbrengst gaat ook naar het goede doel ‘Give A Hoot’, een organisatie die strijdt tegen borstkanker. Doel is alvast 1 miljoen dollar op te halen. De kalender bestellen en zien hoe dicht ze bij het miljoen staan, doe je HIER. Moesten er veel van deze goede doelen zijn, wou zouden alvast failliet zijn! Een paar foto’s geven we vrij…voor de rest moet je de kalender kopen! Doen!

Credits: ‘Give A Hoot’ by Hooters

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Van Lima naar Californië: Denise Schaefer!

Californië. Zon, zee, strand en vooral beach babes. Veel meer schiet er ons niet ...

Alert! Het mooie weer wordt vandaag gemaakt door Renee Herbert

Figuurlijk dan want het is letterlijk en figuurlijk geen weer om zelfs een hond ...

Doutzen Kroes deelt met ons heerlijke lingeriecampagne Hunkemöller

Het is al lang geen geheim meer…als we één vrouw onze ultieme crush mogen ...

Hosting door Fraai