Kippetjes van Hooters stellen jaarkalender 2018 voor!

Neen, geen jaarkalender met gefrituurde chicken wings dit jaar. De fastfoodketen dat wereldwijd bekend staat om zijn perfect geplaatste gigantische uilen op de T-shirts van de schaarsgeklede serveersters weet wat jij en ik, mannen dus,  boeit! Onder het motto ‘Toeters van Hooters’ komen ze nu met een bijna even pikante jaarkalender als hun gekruide kippenvleugeltjes.

Een deel van de opbrengst gaat ook naar het goede doel ‘Give A Hoot’, een organisatie die strijdt tegen borstkanker. Doel is alvast 1 miljoen dollar op te halen. De kalender bestellen en zien hoe dicht ze bij het miljoen staan, doe je HIER. Moesten er veel van deze goede doelen zijn, wou zouden alvast failliet zijn! Een paar foto’s geven we vrij…voor de rest moet je de kalender kopen! Doen!

Credits: ‘Give A Hoot’ by Hooters

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Casting Call Miss Ocean Couture by Whatmatters: Erika Helsen

12 kandidates zullen strijden om het felbegeerde kroontje van Miss Ocean Couture by Whatmatters. ...

Een open, eerlijk gesprek met knappe Lisa Reijners

Roermond, de allereerste keer dat ik van het stadje in het Nederlandse Limburg heb ...

Jeudi? Gelukkige donderdag!

In onze jonge tijd was er zoiets als een ‘Gelukkige donderdag’. Nu ja, jonge ...