Kippetjes van Hooters stellen jaarkalender 2018 voor!

Neen, geen jaarkalender met gefrituurde chicken wings dit jaar. De fastfoodketen dat wereldwijd bekend staat om zijn perfect geplaatste gigantische uilen op de T-shirts van de schaarsgeklede serveersters weet wat jij en ik, mannen dus,  boeit! Onder het motto ‘Toeters van Hooters’ komen ze nu met een bijna even pikante jaarkalender als hun gekruide kippenvleugeltjes.

Een deel van de opbrengst gaat ook naar het goede doel ‘Give A Hoot’, een organisatie die strijdt tegen borstkanker. Doel is alvast 1 miljoen dollar op te halen. De kalender bestellen en zien hoe dicht ze bij het miljoen staan, doe je HIER. Moesten er veel van deze goede doelen zijn, wou zouden alvast failliet zijn! Een paar foto’s geven we vrij…voor de rest moet je de kalender kopen! Doen!

Credits: ‘Give A Hoot’ by Hooters

Tags:

Joy of Matcha

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

De artistieke toer op met Dafne van der Boon

Hallo moeder! Nee, we hebben het natuurlijk niet over onze eigen moeders, die staan ...

Weekendmadeliefjes 17

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet ...

Weekendmadeliefjes 9

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet ...