Get Ready for Snowbombing 2K18!

Neen, uiteraard hebben we het hier niet over onze Vlaamse en bekendste boysband uit de jaren ’90, wel over hét hoogte, koudste en tegelijk heetste festival op aarde, Snowbombing! Wij hebben vorig jaar met plezier de uitnodiging van de organisatie in ontvangst genomen en kwamen toen na een week afgepeigerd, voldaan, vol enthousiasme en een skikoffer vol waanzinnige herinneringen, foto’s, filmpjes en zelfs met een aantal vrienden terug. Optredens en interviews van en met Disciples (How deep is your Love, On my Mind,…), Chase & Status, Blossoms, de culthelden Daft as Punk en een persoonlijke skisessie met de legendarische Britse en olympische held, Eddie The Eagle waren maar enkele van de vele topmomenten die we die week mochten beleven.

Voeg daar een Elrow Street Party, Pool Party of een feestje bij de plaatselijke slager aan toe en je weet waar wij ook dit jaar te vinden zullen zijn! De line-up ziet er alvast ook volgend jaar fantastisch uit.

Oasis frontman Liam ‘Wonderwall’ Gallagher, Dizzee ‘Bonkers’ Rascal, Disciples en Graig David zijn alvast enkele namen die de boel op stelten zullen zetten! En dat de boel daar op stelten gezet werd, zagen we vorig jaar! Gaan jullie dit jaar ook mee? Meer info vind je HIER!

Credits: Whatmatters/Snowbombing

Tags:

Joy of Matcha

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Whatmatters WK Veldrijden Special

Vandaag geen motoren, op één betrapte mechanisch gemanipuleerde fiets na, toegelaten op het circuit ...

Iedereen kan proeven op de World Gin Day Antwerpen!

Levend, dood, hype of geen hype, de smaakpapillen op de Whatmatters redactie blijven gin ...

Brugge boven deze zomer

Vorig jaar verscheen deze zomerse bar voor het eerst als pop-up ter ere van ...