GoPro Hero 6 heeft zijn naam niet gestolen

Nope, we gaan jullie niet lastigvallen met de technologische uiteenzetting over de nieuwe GoPro Hero 6, daar zijn andere, veel saaiere media beter geschikt voor. MAAR we willen jullie er wel op wijze dat dit nieuwe speeltje recent gelanceerd is en misschien wel de moeite van het aanschaffen waard.

GoPro Hero 6 gepimpt

Om de – vaak veel goedkopere concurrentie – de baas te blijven kwam het bedrijf al eerder met drones op de markt, maar ook de Hero 6 Black wordt stevig gepimpt met nieuwe features. De nieuwe processor maakt het mogelijk om betere slow-mo shots te maken. In HD kan je tot 240 beelden per seconde opnemen, maar liefst 4 keer zo veel als bij de concurrentie.

Voeg daar nog een betere beeldstabilisatie, beter opnames in het (half)donker en een groter dynamisch bereik aan toe en je weet dat je goud in je knuistjes hebt. Bovendien zit er ook een razendsnelle 5G Wifi-verbinding op zodat je sneller het materiaal van je foto’s kan halen. Met Quickstories kan je zelf automatisch video’s monteren.

Uiteraard kan je ook nog steeds rekenen op de GPS, accelerometer, gyroscoop en bluetooth-ondersteuning. Voor al dit moois betaal je natuurlijk wel wat. Dit nieuwe speeltje kost je toch al snel 570 euro. Bewaak het ding met je leven en laat het niet van een rots donderen, dat zou echt zonde zijn!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Na de rode nu de slimme oortjes: Vinci 2.0

Tegenwoordig is alles intelligent, zelfs je oortjes. Met de Vinci 2.0 beschikken je oortjes ...

Speelgoed voor nostalgici!

Bij Whatmatters zijn we al op leeftijd. We willen nog wel meekunnen met het ...

Geef letter One F*ck of One Shit uit!

Nu zijn we bij Whatmatters af en toe best hautaine baasjes, daar bestaat geen ...

Hosting door Fraai