Ben jij het lelijke eendje? Dan heeft jouw lief geluk!

Ben jij het lelijke eendje van je vriendengroep? De man met de dikke lippen, grote oren, scheve tanden of met het lijf van een gespierde stylo? Dan heb je geluk! Het is te zeggen, je vrouw heeft geluk! Wie denkt dat iedereen een zo aantrekkelijk mogelijke partner wil, is eraan voor de moeite! Een onderzoek leert ons dat dat vrouwen die met een lelijke man trouwen gelukkiger zouden zijn.

 

vergeet Channing Tatum, Quasimodo is de maatstaf

Dus vergeet Channing Tatum, Quasimodo is de maatstaf! Het onderzoek van de Florida State University en de Southern Methodist University in Texas laat uitschijnen dat relaties meer kans hebben wanneer de vrouw knapper is dan de man. Wij keken eens naar de vrouwen van onze redacteurs en we moeten dit misschien wel volmondig mee verkondigen. (bij deze scoren we ook nog eens wat extra punten, nvdr)

Bedprestaties

mannen die minder aantrekkelijk werden beschouwd als hun partner, deden meer inspanningen om hun vrouw te bevredigen

Voor we het hebben over de acties die tussen de lakens plaatsvinden, laten we eerst even weten hoe het onderzoek in zijn werk is gegaan. Het onderzoek richtte zich op 113 heteroseksuele koppels in Dallas, allemaal tussen de 20 en 30 jaar oud én allen ook minder dan vier maanden getrouwd. De koppeltjes kregen vragen over geluk, dieet en fitness. Ook werden ze gefotografeerd door de onderzoekers, die hen op jun beurt punten gaven op hun aantrekkelijkheid in een schaal van 1 tot 10.

vrouwen waarvan de mannen knapper zijn voelden zich dan maar geroepen om te diëten en buitensporig aan fitness te doen

Het resultaat…mannen die minder aantrekkelijk werden beschouwd als hun partner, deden meer inspanningen om hun vrouw te bevredigen…niet alleen tussen de lakens, maar ook huishoudelijke taken, cadeautjes kopen,…etc. Vrouwen die minder huishoudelijke taken moeten doen, hebben meer vrije tijd, blijken immers dan ook meer ontspannen te zijn en meer ontspannen, betekent ook gewoon meer zin in seks.

Ook de andere kant werd bekeken. Onderzoekers keken dan naar relaties waar de man knapper dan de vrouw werd beschouwd. Dit leidde doorgaans tot negatieve effecten op de relatie. De vrouwen in deze relaties wilden natuurlijk ook hun best doen voor hun mannen en voelden zich dan maar geroepen om te diëten en buitensporig aan fitness te doen. De studie concludeerde dat dit tot conflicten en ongelijkheden kan leiden.

Bij deze heren…zoek je een knappere vrouw, doe de afwas en neem af en toe de stofzuiger in de hand en wie weet stofzuigt ze jouw uit dankbaarheid! Succes!

Credits: Pinterest & Giphy

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

5 signalen dat je vriendin vreemdgaat

Of je er rouwig om bent of niet, toch vang je ze op, de ...

5 tips om te scoren bij je schoonvader

Je schoonvader maakt of kraakt je, dus je zet maar beter je beste beentje ...

De top TINDER beroepen !

De Tinder TOP 10 Tinder, voor de Whatmatters redactie is het slechts een verre ...