Noteer het Culinaria Festival alvast in je agenda!

Festivals we zijn er gek van, maar het hoeft wat ons betreft niet altijd met pompende beats gepaard te gaan. Net zo goed pakken we het wat rustiger aan en verwennen we de interne mens. Uiteraard willen jullie op ons lijken en zijn we jullie stichtende voorbeeld, dus blokkeer alvast van 18 tot 22 oktober maar in je agenda. Dan houdt het Culinaria Festival immers halt in België en dat wil je toch niet missen?

Topchefs aan het werk

Proudly sponsored by S. Pellegrino laten tal van meesterchefs hier hun beste recepten op je los. Waar je moet zijn? In Brussel op de Key West site, klinkt exotisch, niet? De Young Chefs van 2018 zijn aanwezig, er wordt gebruik gemaakt van echte porseleinen borden en bestek en je gaat zeker niet met een hongertje naar huis!

Voor 70 euro geniet je van een Hendrick’s Gin als aperitief, krijg je 5 gangen voorgeschoteld en nog een flinke portie kaas ook. Uiteraard is er S. Pellegrino à volonté en sluit je af met een koffie Masalto. Geef toe redelijk wat voor de prijs!

Wil ook jij genieten van de gerechten van meer dan 30 sterrenchefs en de sfeer opsnuiven, dan zien we je daar. Voetjes onder tafel en smullen maar! Ben je wel te vinden voor een brunch, zak dan op zondag af en eet mee aan de grote tafel.

Meer weten? Neem een kijkje op de website.

 

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Bald Mountain scheert hoge toppen l Gentleman’s Fair

De hype is over, maar om het met de woorden van een Franse president ...

De GoDuo magische speakers!

Ben je op zoek naar een stel leuke speakers en hou je wel van ...

Clinic picnic: modebewust picknicken

Waar denkt de gemiddelde medemens aan bij een picknick? Wij bij Whatmatters alvast vinden ...