Sharon Van Lancker, Passionele Tomboy met roze nageltjes!

Doe het met passie of doe het gewoon helemaal niet! Niet dat we dit na vandaag geleerd hebben, neen, maar we hebben er wel nog eens even bij stilgestaan. Een online mannenmagazine uit de grond stampen kost tijd, moeite, geld en veel gezever thuis voor er één Euro terug in het potje rolt. Om maar te zeggen, zonder onze passie om jullie schrijfsels te voorzien, waren jullie dit alvast niet aan het lezen. Maar wij zijn niet alleen! Sharon Van Lancker bijvoorbeeld is een fitchick die misschien net nog dat tikkeltje extra passie laat zien aan de wereld. wij zochten haar op in het Nachtegalenpark in Antwerpen.

Hallo Sharon, stel je eens kort even voor? 
Ik ben Sharon, mensen hebben als eerste indruk vaak van me dat ik een echt meisje meisje ben, maar helaas. Ik zie mezelf als een tomboy, ik ben niet bang van mijn roze nageltjes vuil te maken of men blonde haren in de war. Ik ben een echte goalgetter en daarbij ook een zeer slechte verliezer, alles wat ik doe is echt voor 200%. Mijn levensvisie: ‘Do it with passion or noth at all!’

Wij hebben je ontdekt als een echte fitchick…vertel hier eens wat over?
Sinds geruime 2 jaar ben ik zeer fanatiek bezig et sporten, ik voelde me niet goed in mijn vel en was zeer onzeker. Graag wou ik een actievere en fittere levensstijl, als ultieme doel wou ik een marathon lopen, ik liet me screenen in een medisch centrum en de dame meldde me dat het niet mogelijk zou zijn voor mij om een marathon te lopen, bij deze was mijn eerste uitdaging gezet! Doorheen mijn zoektocht naar een fitter leven leerde ik vele nieuwe mensen kennen die me inspireerde zo leerde ik ook in de gym enkele fitchicks kennen die me nog meer motiveerde. Nu 2 jaar, 2 marathons en 15kg lichter kan ik van mezelf ook zeggen dat ik een fitchick ben en deze levensstijl graag wil overbrengen naar andere mensen.

Kunnen we dit zien als een uit de kluiten gewassen hobby? Of heb je er nog andere? 
Momenteel ben ik heel veel bezig met fitnessen gecombineerd met lopen. Ook ben ik een echte foodie en experimenteer graag met eten. Men laatste nieuwe creatie? Courgette – chocolade taart, heerlijk!

Waarom ben je er juist mee begonnen?
Ik was zelf heel onzeker, voelde me niet goed in mijn vel en wilde iets bereiken in het leven. Maar ik had het gevoel dat mijn leven in een sleur zat. Ik denk dat vele mensen dit dezer dagen ervaren. Drukke levensstijl, hoge verwachtingen via social media. Iedereen moet perfect zijn, hoewel het belangrijkste gewoon is om je goed in je vel te voelen. Daarom ben ik ook promotor van een actieve levensstijl!

Streven naar en het uiteindelijk uitlopen van een marathon getuigt van veel wilskracht, is dit zowat je sterkste eigenschap? Of zijn er andere?
Mijn sterkste eigenschap sluit ook aan bij mijn levensvisie en dat is passie. Passie in alles wat ik doe…mijn hobby’s, mijn job, mijn liefdesleven, vriendschappen, familie… Dat maakt dat ik overal ook keihard voor werk en niet snel van mijn doel afwijk!

Met andere woorden, passie scoort! Iets anders, wat is het gekste dat je ooit gedaan hebt? Wat staat er nog op je bucketlist? 
Gekke dingen maak ik elke dag mee, de dingen waar ik echt trots op ben die ik de afgelopen jaren heb bereikt is het lopen van de Londen marathon, marathon van Eindhoven, Spartacus Run, enz.

Je bent ook actief op social media, waarom moeten we je hier volgen? 
Door het posten van leuke gerechtjes en actiefoto’s probeer ik mensen te inspireren naar een actieve en healthy lifestyle.

Je liet al weten erg passioneel door het leven te gaan. Heb je dan ook een vriend? En wat heeft hij/of wat moet een man doen om jou te verleiden of te behagen?
Sinds kort heb ik een vriend, we hebben elkaar echt gevonden. We denken hetzelfde en hebben dezelfde levensstijl, actief en healthy. Waarmee een man me kan verleiden? Cuddeling, weights and cheat meal dates! 😊

Over die cheat meal dates komen we direct terug…eerst nog snel de meest essentiële tip voor onze mannen? Wat wil je hen meegeven? 
Vrouwen willen geen man met een 6 pack, ze willen iemand die zich goed voelt in zijn vel en goed zelfverzekerd in het leven staat!

Yes! Kevin! We kunnen een keertje fitness overslaan jongen, zelfzeker zijn we genoeg! Maar, Sharon, even terugkomen op de dates, wat zijn jouw 3 favoriete plaatsje?
Ik ben zot van Sushi, Zaowang staat dus op 1 bij mij. Mijn favoriete healthy place is Divers in Antwerpen, lekker gezonde gerechtjes waar je gezellig kan zitten. En als 3e is een wat atipsch plekje maar het Nachtegalenpark is mijn 3e favoriete plekje. Op een zondagochtend is het er heerlijk vertoeven. Kinderen in de speeltuin, overal lopers die je vriendelijk begroeten, mensen die picknicken, enz. Voor mij het Central Park van Antwerpen.

Vrij residentiële buurt ook! Wat zijn jouw ambities? 
Mijn toekomst loopt als een trein. Ik wil blijven doorgaan met het promoten van een gezonde levensstijl en dagelijks mensen inspireren. Samen met mijn vriend openen we binnenkort ook een fitness ‘Anytime’. Waar we nu voorlopig zeer actief mee bezig zijn om deze op te bouwen. Tijd te kort dus!

Voor we afsluiten, nog andere bijzonderheden? Zaken die je in de kijker wil zetten? 
Voorlopig niet! 😊

Wat niet is, kan nog komen! Alvast heel veel succes en hou ons op de hoogte van al je activiteiten! Wij blijven het alvast volgen op Facebook en Instagram! En dat gaan onze lezers uiteraard ook doen! 

Credits: Benoit Meeus

Dit vind je misschien ook leuk

Melissa Poels (Lis) werkt aan een nieuw project en wij weten welk …

Aangezien we tegenwoordig wel eens in Amsterdam ronddwalen krijg je af en toe eens ...

Een doelman dat scoort! Is dit het nieuwe lief van Thibaut Courtois?

Hoewel er al langer geruchten waren, kregen we een tweetal weken geleden volgend bericht ...

Hosting door Fraai