Ook dit najaar doen wij weer CONTRAIR

Ook dit jaar doen we weer contrair. En nee, dan hebben we het niet over ons vervelend karaktertrekje, maar over de Antwerpse hotspot die op 7 oktober de poorten weer wagenwijd openzet.

2de pop-up seizoen

Contrair start aan zijn 2de pop-up seizoen, wegens succes verlengd dus eigenlijk. Het seizoen eindigt al op 31 december dus wees er op tijd mee en pik alle events mee die je maar kan. In de oude loodsen van NV Necap kan je nu ook weer terecht voor fijne feestje, artistieke events en bezwete, dansende lijven. We like it!

Oprichters Yves Massignani (dj Hush Hefner) en Thomas Van Praag (Kleinhouse) houden vast aan de succesformule. Verschillende kunstvormen onder één dank, van maar liefst 1.500 m2 groot. Daar dwaal je dus wel even door. Exposities, live-optredens, je zegt het maar…

Op de agenda? Leave us at dawn, 17 jonge Belgische kunstenaars die onder de noemer Life of L ruimte krijgen, Job Jobse en Bicep. Maar dit is slechts een tipje van de sluier.

Voor het zweten op de dansvloer kan je rekenen op HUSH HUSH. Reken op 8 opeenvolgende feestje en als klap op de vuurpijl eentje met oudjaar. Als je nog geen plannen hebt…

Alles weten over Contrair? Neem een kijkje op de website of op Facebook!

Foto’s: Kemizz, Simon Leloup

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Review: Foodbar Sil'eau

Bourgondiërs niet meer, maar zeker niet minder, dat zijn we bij Whatmatters! Aangezien onze ...

In Sint-Niklaas heerst King George!

Een creatief communicatiebureau dat een café opent … bijzonder, maar dan mag je natuurlijk een ...

B-Bar Gent: al het goede van België

Ok, ik schrijf veel over Antwerpen, ik woon daar, sorry … Maar dat wil ...

Hosting door Fraai